Avigo.md te premiază! Câștigă 2 bilete de avion cu FlyOne la Veneția
Despre Companie:

Compania Fly One este o companie aeriană cu 100 % capital privat cu sediul in Republica Moldova. Compania efectuează transport de pasageri la cursele regulate si charter, avînd o echipă de profesioniști cu experientă în acest domeniu.Dacă vă interesează bilete Chisinau Moscova de la compania Fly One, noi vă propunem cele mai bune prețuri. Accesați www.avigo.md și găsiți cele mai potrivite bilete de avion.

Istoric

Inițial, Fly One presta servicii Cabin Crew și Flight Crew la bordul aeronavelor pentru ca, mai apoi, să fie luată o decizie de fondare a unei companii aeriene. Astfel, Fly One a venit pe piață cu o alternativă de zbor sigură, confortabilă şi accesibilă ca preț, către cele mai importante destinații din Europa și Federația Rusă, fapt asigurat de către personalul operațional, tehnic şi financiar-comercial calificat.

Flota

Transportarea pasagerilor Companiei Fly One este efectuată cu aeronave moderne tip Airbus A320 cu o capacitate de 150 locuri, deținind un salon confort de classa econom.

Bagaj:

Fiecare pasager are dreptul la un singur bagaj de mână. Greutatea maximă a bagajului de mână este până la 8 kg, iar dimensiunile sale nu pot depăși 115 cm (50 x 40 x 25 cm).

Sunați-ne 022 000 412.