Tel Aviv

Iubitorii de șuncă și brânză, iubitorii de arhitectură fascinantă, călătorii notorii, pur și simplu trebuie să vizitați Parma!

Parma, orașul din Italia, cunoscut pentru producerea celor mai delicioase brânzeturi și a șuncii minunate, și de asemenea pentru  una dintre cele mai vechi universități din lume, Universitatea din Parma. Orașul ideal, unde  oamenii  îmbrăcați frumos și  pe departe săraci, se pot deplasa în siguranță pe biciclete.

În acest oraș sa născut și a trăit a doua soție a lui Napoleon, Maria Louise. Puteți vedea lucruri și multe elemente ce țin de caracterul personal al împărătesei, în Muzeul Glauco Lombardi.

Baptisteriul vă va încânta în Piazza Duomo, deoarece este construit din marmura roz unică, care se revarsă în diferite culori, de la fiecare mișcare a razelor soarelui. Frescele în interiorul clădirii și sculpturile de relief vor atinge fiecare colț al sufletului tău.

O vizită la Opera în impecabilul Teatru Reggio, unde se adună fanii incredibili ai artei teatrale, va cuprinde cu un joc incredibil al artiștilor.

În Parma,  există un număr palpitant de palate: palatul Écherio Sanvital, palatul domnitorului secolului al XIII-lea, palatul episcopului în 1055. Arhitectura acestor clădiri este, fără îndoială, proprietatea nu numai a orașului, ci și a întregii țări. Palatul Palazzo della Pilotta vă va oferi posibilitatea de a vă plimba prin Academia de Arte Frumoase,  vizitați Muzeul Arheologic, Galeria Națională, Teatrul Farnese și Muzeul Bodoni.

Un ceas al secolului al XVI-lea a fost amplasat la Primăria Palazzo del Comune, proiectat astfel încât fiecare persoană, privindu-l cu atenție, să poată afla timpul exact în orice oraș din lume.

Mănăstirea Cartesiană, Mănăstirea Sf. Paul, Biserica Sf. Francisc, Biserica Crucii, Bazilica Fecioarei de la Gard, aceste clădiri istorice uimitoare vor lăsa un semn pe sufletul tău.