Să călătorești cu avionul în Moldova este sigur
În sfârșit a  venit primăvara- una dintre cele mai așteptate perioade, perioada care ne trezește dorința de a trăi, de a crea și, desigur, ne trezește dorința de a călători. Primăvara este una dintre cele mai potrivite perioade pentru excursii turistice. Vreme caldă, ocupare scăzută a hotelurilor și transportului, o gamă largă de excursii - toate acestea fac vacanța de primăvară confortabilă și de neuitat.

Moldovenii au o ocazie minunată de a călători într-o multitudine de țări. În ultimii 10 ani, numărul de țări în care cetățenii Republicii Moldova pot călători fără viză a crescut de 3 ori. Astăzi, acesta constituie- 122 de țări. Datorită acestui fapt, Moldova ocupă locul doi în CSI și 46 în lume ca țară din care este convenabil să călătoriți.

Desigur, un astfel de nivel ridicat de accesibilitate a turismului deschide mari oportunități pentru oamenii din țară. Este important să vă asigurați că aveți un pașaport biometric, a cărui termen de valabilitate este de cel mult șase luni înainte de călătoria planificată.

În primăvara pot fi practicate următoarele tipuri de turism: culturale, educative, gastronomice, aventuri și evenimente.

Țările cele mai potrivite pentru călătoriile de primăvară sunt statele europene, și anume Ungaria, Spania, Italia, Olanda, Austria, Polonia, Franța, România, Ucraina. Aceste țări sunt bogate în obiecte de importanță culturală, se diferențiază printr-un climat blând și o ospitalitate mare.