Ул. Александру чел Бун 62 Мы работаем ежедневно, с 9:00 до 19:00
Cб - 9:00 до 15:00, Вс - Выходной

Авиабилеты из Кишинев в Лондон

От 51€

Когда полететь в Лондон, чтобы сэкономить

Цены: 51€ - 134€

Динамика цен на авиабилеты из Кишинев destination.text_to в Лондон

Секрет самых низких цен на авиабилеты в Лондон заключается в том, чтобы организовать путешествие заранее. Лучше всего запланировать все за несколько месяцев до Вашего отъезда. Проанализируйте наш календарь тарифов. Сравните цены и будьте в курсе самых выгодных предложений от авиакомпаний. Динамика предложений зависит от периода вылета и количества запросов. И знайте, что мы всегда рядом с Вами, в случае, когда Вам нужна наша помощь в поиске лучшего перелета. Свяжитесь с нами, и мы вместе найдем билет по самой выгодной цене.

Самый быстрый полет

Lucrurile bune se pot realiza în 2 ore 59 min – timp record pentru durata călătoriei din Кишинев spre Лондон în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu FlyOne pe 2019-12-10

Самый дешевый полет

51 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Кишинев către Лондон găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 25 ноября 2019, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Лондон: Lowcost билеты от Avigo md

Выберите свой авиабилет в Лондон, из самых выгодных предложений и забронируйте его сейчас. Цены могут меняться в любой момент!

25 нояб.
KIV
Кишинев
LON
Лондон
19h 44m
19 дек.
KIV
Кишинев
LON
Лондон
28h 14m
4 февр.
KIV
Кишинев
LON
Лондон
8h 44m
FlyOne
10 дек.
KIV
Кишинев
LON
Лондон
2h 59m
Wizz Air
24 июл.
KIV
Кишинев
LON
Лондон
3h 29m
От
62.06€
Wizz Air
18 мар.
KIV
Кишинев
LON
Лондон
3h 39m
От
62.06€

Авиабилеты в Лондон

Полеты в Лондон, которые обойдутся Вам даже дешевле, чем Вы могли подумать? Теперь это возможно. Узнайте ниже, как мы получаем для Вас самые низкие тарифы на авиабилеты и как Avigo революционирует концепцию путешествий на самолете. Вам просто нужно зайти на наш сайт и воспользоваться нашей поисковой системой, чтобы найти наиболее удобный рейс.

De ce să-ți cumperi un bilet spre Londra ?

Cum ar fi să profiți de o vacanță care te va capta prin o mulțime de surprize neașteptate ? Dacă ești pregătit să riști și să te distrezi, atunci Londra este destinația ta perfectă.

Inițial ar trebui să știi că Londra este un oraș cosmopolit, grație fluxului mare de persoane străine ce se află aici. Totuși, interesant este că numărul de vorbitori ai limbii române este de peste 230.000 persoane.

Cum ar fi să auzi vorbindu-se limba ta prin metrou sau prin parcuri ?

Muzee și festivaluri gratuite, arhitectură victoriană și neogotică, parcuri splendide și cartiere ale bogătașilor londonezi - sunt printre cele mai des întâlnite ocupații GRATUITE. Referindu-ne la muzee, fie vorba despre galeria de artă modernă Tate Modern, fie despre faimosul British Museum, nu îți va lua nimeni nici o liră drept taxă de intrare.

Indiferent de timpul și bugetul de care dispui pentru o vacanță în acest oraș britanic - Londra te va cuceri, mai întâi pentru un weekend, apoi poate și pentru o viață întreagă, cine știe ?!

 

Perioada potrivită ca să zbori la Londra ?

Londra este unul dintre cele mai vizitate orașe turistice din lume, conform Agerpres, anul trecut capitala Regatului Unit a atins un număr record de turiști, găzduind 18,6 milioane de turiști. Uimitor, nu ? Dar recunoaștem că aglomerația este deseori un obstacol pentru vacanță, respectiv, noi am găsit soluția ideală pentru tine.

Ce zici de luna August ? În această perioadă, Londra se bucură de luna concediilor și majoritatea localnicilor sunt plecați. Perfect pentru tine, mai ales că suma biletelor avia variază între 200-300 EUR dus-întors.

 

Viza turistică pentru Londra

Contează extreme de mult să nu uităm de viză. Da, da recunoaștem este un proces plictisitor și durabil, dar cetățenii Republicii Moldova, dacă nu dețin alt document străin, au nevoie de viză turistică pentru Anglia. Aplicarea pentru viză se face online pe http://www.visa4uk.fco.gov.uk/ sau pe https://www.gov.uk/ . După ce accesezi aceste linkuri, trebuie să completezi un formular pentru obținerea vizei.

Completarea formularului de viză durează aproximativ o oră, iar plata pentru viză se face doar online, taxele fiind de 106 euro taxa pentru viză și 59 lire taxa pentru serviciile  companiei TLScontact. Doar după ce completezi acest formular, poți face programarea la interviu și obține viza.

 

Obiective turistice

Cum alegi destinațiile turistice ce merită vizitate ? Este foarte important să știi să le alegi pe cele mai atractive deoarece la Londra sunt mii de atracții turistice. Totuși, am încercat să le selectăm pe cele esențiale.

Începem cu plăcerile. Recomandăm Buckingham Palace (încearcă să ajungi aici în jurul orei 11:30 ca să vezi cum se schimbă garda), Turnul Londrei, The British Museum (intrarea este gratuită), Big Ben și Parlamentul, Picadilly Circus, Trafalgar Square, Westmister Abbey (acolo unde au loc cununiile regale), Hyde Park, St. Paul’s Chatedral, Covert Garden și The London Eye.

Admiră peisajele uimitoare

Dealul Parlamentului, Sky Garden ( de unde poţi admira Londra de la 155 metri înălţime), Dealul Primerose sau Parcul Greenwich sunt locurile care îți vor lăsa amprenta puternică legată de blocuri zgârâie-nori și jocul uimitor al luminilor  nocturne.

Dacă îți propui să faci și shopping, atunci Oxford Street este una dintre cele mai populare zone din Londra unde nu ai timp să te plictisești. O să găsești lucruri pentru toate gusturile și, desigur, pentru orice buzunar. Totuși, dacă vine vorba de magazinele cu prețuri mai mari și cu nume de brand, le găsești și pe acestea prin zonă.

Explorează bucătăria englezească

Pun pariu, după un shopping, ți s-a făcut foame. Locul pe care ți-l recomandăm pentru micul dejun este J.D Wetherspoon, un lanț de puburi englezești care să găsesc în toată Anglia și care au prețuri destul de mici. Dacă nu ești o persoană capricioasă atunci poți profita de magazine, toate supermarketurile din Londra, precum Tesco sau Sainsbury’s, Meal Deal. Ceea ce înseamnă că într-un preț de aproximativ 3 – 4 lire poți să-ți cumperi un sandvici, salată sau paste, o băutură și o pungă mică de chipsuri.

 

Ca să cunoști și viața nocturnă din Londra, îți sugerăm să te îndrepți spre Camden Market. Este un cartier hippy, ce este plin de puburi și de terase unde poți să te relaxezi cu o bere bună sau un cocktail. Atenție însă la prețuri. Cele mai ridicate prețuri pentru alcool sunt în Londra. Aici o bere te costă nu mai puțin de 5 lire, iar un cocktail 10 lire. Totuși, aici alcool se consumă în orice moment al zilei, fie că este vorba de o halbă de bere la prânz sau de un cocktail, seara,s în timpul săptămânii.

Dacă totuși am stabilit că îți plac aventurile, atunci îți sugerăm să vizitezi Cartierul Soho, unde găsești cel mai mare lanț de cluburi și pubul gay. Aceste localuri îți vor face vacanța mai colorată. 

Подробнее о Лондоне

Компании выполняющие рейсы в Лондон