Авиабилеты из Кишинёва в Анкару

От 81€

Когда полететь в Анкару, чтобы сэкономить

Цены: 81€ - 143€

Из Кишинев в Анкару

Секрет самых низких цен на авиабилеты в Анкара заключается в том, чтобы организовать путешествие заранее. Лучше всего запланировать все за несколько месяцев до Вашего отъезда. Проанализируйте наш календарь тарифов. Сравните цены и будьте в курсе самых выгодных предложений от авиакомпаний. Динамика предложений зависит от периода вылета и количества запросов. И знайте, что мы всегда рядом с Вами, в случае, когда Вам нужна наша помощь в поиске лучшего перелета. Свяжитесь с нами, и мы вместе найдем билет по самой выгодной цене.

Самый быстрый полет

Хорошие вещи могут быть сделаны в 4ч 9 мин - рекордное время для поездки из Кишинев в Анкара на прошлой неделе для нашего клиента, который будет летать 2021-06-09 с FlyOne

Самый дешевый полет

81 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Кишинев către Анкара găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 3 июля 2021, iar zborul va fi operat de FlyOne.

Анкара: Lowcost билеты от Avigo md

Выберите свой авиабилет в Анкара, из самых выгодных предложений и забронируйте его сейчас. Цены могут меняться в любой момент!

3 июл.
KIV
Кишинев
ANK
Анкара
5h 39m
28 июн.
KIV
Кишинев
ANK
Анкара
40h 54m
9 июн.
KIV
Кишинев
ANK
Анкара
4h 9m
21 июн.
KIV
Кишинев
ANK
Анкара
4h 9m
7 июн.
KIV
Кишинев
ANK
Анкара
4h 9m
17 июл.
KIV
Кишинев
ANK
Анкара
4h 9m

Авиабилеты в Анкару

Полеты в Анкара, которые обойдутся Вам даже дешевле, чем Вы могли подумать? Теперь это возможно.

Ankara poate fi asociată cu inima în bătaie a Turciei, fiind al doilea oraș după mărime din țară. Ankara este localizată în regiunea Anatolia Centrală. Aici își au începuturile numeroase civilizații importante pentru omenire. Faimos pentru importante obiective turistice, orașul își întâmpină deschis turiștii de fiecare dată. Ankara a fost întotdeauna o locație interesantă pentru vizitatorii săi, cu cele 53 de muzee, moșteniri arheologice și istorice, săli de operă și balet, diverse festivaluri, parcuri și izvoare termale.

Ankara este capitala Turciei și în sine un oraș istoric, frumos, care așteaptă să fie descoperit. Capitala este o scenă importantă pentru viața socială, plină de evenimente și localuri unde este intens transmis stilul de viață al localnicilor. Conform cercetărilor arheologice recente, istoria capitalei Ankara datează din anul 2000 înaintea erei noastre, numele inițial fiind „Engüriye”.

Capitala țării a înregistrat progrese remarcabile, de la perioada anatoliană până la etapa actuală, când are un rol bine evidențiat în afacerile internaționale.

Când este mai bine să zbori la Ankara? Ankara are un climat continental tipic. Este frig și cade zăpadă iarna, pe când vara este vreme toridă.

Lunile de vară, din iunie până în septembrie, reprezintă apogeul sezonului, datorită vremii exagerat de calde, pe alocuri. Atunci orașul este aglomerat de turiști, respectiv și costul cazării este mai ridicat decât în restul perioadelor.

Obiective turistice. Muzeul Civilizațiilor Anatoliene, situat în partea de sud a Castelului Ankara, în zona Atpazari, este format din vechea clădire de depozitare a bazarului Mahmut Pașa și Kursunlu Han. După finalizarea remodelării și reparațiilor (1938-1968), clădirea a fost deschisă publicului ca Muzeu Arheologic. Muzeul are o serie de exponate de arheologie anatolică. Exponatele datează începând cu epoca paleoliticului și continuă cronologic prin perioadele neolitice, a bronzului timpuriu și în timpul coloniilor asiriene. Expozițiile de aur, argint, sticlă, marmură și bronz datează încă din a doua jumătate a primului mileniu î.Hr.

Mausoleul Anıtkabir a fost construit în cinstea fondatorului și liderului Republicii, Mustafa Kemal Ataturk. Anitkabir a fost construit pe dealul Rasattepe și are o intrare impresionantă. Acesta a fost finalizat în 1953. În cadrul complexului Anitkabir se află Turnul Independenței, Turnul Libertății, Drumul Leilor, Turnul Mudafa Ai Hukuk, Turnul Soldatului, Turnul Victoriei, Turnul Păcii, Turnul 23 aprilie, Misaki Milli Turnul, Turnul Reformei și Reliefurile Victoriei. Însuși holul Mausoleului este un templu colonat, cu uși imense de bronz. Muzeul Anitkabir este situat între Turnul Pactului Național și Turnul Revoluției. Sunt expuse o serie de obiecte personale ale lui Ataturk, inclusiv haine pe care le-a purtat și cadouri care i-au fost oferite în timpul vizitelor peste hotare.

Templul lui Augustus a fost construit de către frigieni în anul 25 î.Hr., iar inscripțiile de pe pereții Templului sunt înregistrările oficiale ale Faptelor lui Augustus. Rămâne o sursă unică de cunoștințe despre Augustus și timpul său. În apropiere se află Coloana Iulianului (Jülyanüs Sütunu), care comemorează vizita împăratului roman.

Castelul Ankara este un simbol al capitalei și al istoriei sale, fiind la fel de veche ca orașul în sine. Deși nu se știe cu exactitate când a fost construit castelul, se crede că romanii l-au zidit, apoi reparat și extins de către Seljuk. Există două părți, un castel interior și unul exterior, cu peste 20 de turnuri. Castelul exterior închide vechiul oraș Ankara în zidurile sale în formă de inimă. Castelul interior cu patru nivele este realizat parțial din piatră Ankara și parțial din pietre adunate din alte structuri. Turnurile din castel variază între 14-16 metri înălțime.

Chiar lângă intersecția Kizilay, un loc impresionant în oraș este Moscheea Kocatepe. Pentru stilul său arhitectonic neoclasic otoman, este considerat de mulți un punct culminant al arhitecturii islamice. Zidurile Ankara Kalesi (Hisar Parki Caddesi) sunt spectaculoase și oferă o vedere impresionantă de la baza turnului otoman.

Informaţii utile. Ankara este situată chiar în mijlocul Turciei. Ankara are o gară, o stație de autocare și un aeroport internațional, Aeroportul Esenboga. În capitală sunt mai multe mijloace de deplasare: curse regulate de microbuz și metrou, precum și linii de autobuz. Turiștii aleg de cele mai multe ori să utilizeze taxiurile, totuși, și călătorind cu autobuzul și metroul poți ajunge la destinație.

Gastronomia capitalei oferă o gamă largă de gusturi și bucate asezonate cu o varietate de condimente, dintre cele mai aromate și colorate. Aici într-adevăr îți delectezi papilele gustative, începând cu aperitive deosebite până la etapa desertului, unde este pusă în valoare renumita Baklava. În Ankara găsești bucate pentru toate gusturile, datorită influențelor venite din cele 7 regiuni ale țării. De aici trebuie să guști Kebabul, care are un gust diferit decât cu ceea ce ești obișnuit. Lahmacun - pizza turcească, este un alt preparat care trebuie neapărat să-l guști. Simit-ul reprezintă un fel de covrig, care de asemenea merită încercat.

Ankara este un loc perfect pentru împătimiții de cumpărături. În capitală sunt o mulțime de centre comerciale, unde poți găsi haine și alte obiecte. La Ankara sunt deosebit de căutate perlele și mierea. Suvenire autentice pot fi găsite în preajma Castelelor, în magazinele mici de lângă obiectivele turistice. În Turcia se acordă atenție, în special, obiectelor create handmade. Un sfat oferit, adesea, de către turiștii care au fost în Turcia, este practicarea negierilor. Acolo este ok să negociezi prețul unui obiect și să revii la unele obișnuințe caracteristice cumpărăturilor la piață.

Capitala este cunoscută datorită unei vieți active de noapte. La sfârșitul săptămânii străzile devin aglomerate și vii. În timpul nopții poți gusta din plin din specificul petrecerilor turcești. are o viață de noapte dinamică. Mai ales până la sfârșitul săptămânii, străzile din Ankara devin aglomerate și vii noaptea. Indiferent dacă căutați o noapte distractivă cu prietenii ca de obicei sau gustați sufletul Ankara, există mai multe opțiuni pe care le puteți urmări. Centre comerciale precum Kentpark, Cepa, AnkaMall și Panora sunt destinații foarte populare. Dacă căutați suveniruri autentice, magazinele mici din jurul Castelului Ankara ar fi cea mai bună opțiune. Prețul unui prânz într-un restaurant mediu este de $ 3.31, berea locală de 0,5 este $ 1.98, iar cappuccino este $ 1.32. Ankara are o rețea bine elaborată de autobuze și dolmuș (microbuz). Indicatoarele din fața și partea laterală a vehiculelor sunt ghiduri mai bune decât numărul de rută.

Biletele standard sunt disponibile oriunde este afișat un semn EGO Bilet, în special la stațiile de metro. Rețeaua de trenuri subterane din Ankara este formată din 2 linii principale. Trenurile circulă între 6.15 și 11.45 pm zilnic. Costul unei călătorii cu oricare mijloc de transport public constituie $ 0.41. Traficul în Ankara este haotic, iar semnele sunt inadecvate, astfel este mai comod să alegi transportul public. Taxiurile sunt peste tot și au contoare (în mod normal încorporate în oglindă). Costul unui km este $ 0.50, iar taxa de pornire- $ 0.66. Pe timp de noapte prețurile cresc. Fusul orar din Ankara Turcia este GMT+3.

Viza pentru Turcia. Cetățenii moldoveni nu au nevoie de vize pentru a se afla pe teritoriul Turciei timp de 90 de zile.

Самое подходящее время года для посещения города в Анкару

Ankara are o climă continentală datorită locației. Iernile din oraș sunt foarte reci, uneori cu ninsori. Temperaturile pot coborî la -15 grade în lunile reci din decembrie și ianuarie. Verile sunt uscate și călduroase, cu temperaturi care cresc până la 35 de grade sau mai mult, iar nopțile sunt relativ mai reci. Plouă primăvara și toamna la Ankara.

Кишинев

19 May 2021
13°C min
13°C max

Анкара

19 May 2021
18°C min
18°C max
Приблизительная среднегодовая температура
Кишинев
Анкара

Как добраться из аэропорта в Анкара

Aeroportul Ankara Esenboga

30 km de la centrul orasului
Посмотреть на карте

Durează cel puțin 35 de minute călătoria de la Aeroportul Ankara Esenboga până în centrul orașului Ankara (Ulus Meydanı), distanța este de 30 de kilometri. Linia de autobuz 442, cunoscută și sub numele de Belko Air, circulă între aeroport și Ankara. Autobuzele circulă 24 de ore pe zi, la fiecare 30 de minute între orele 05:00 și miezul nopții și la fiecare 60 de minute între miezul nopții și 05:00. O plimbare cu autobuzul între aeroportul Ankara Esenboga și oraș durează aproximativ 60 de minute. Biletele pot fi cumpărate de la șoferul autobuzului pentru 11,00 TL (sau 1,81 dolari) de persoană.

BINE DE ȘTIUT

ORA LOCALA

среда
03:30

VALUTA

VALUTA LOCALA
TL

BAUTURI

BEREA
2.90$

ALIMENTARE

BUSINESS LUNCH
4.10$

TRANSPORT

AUTOBUSS
1.80$

Компании выполняющие рейсы в Анкару

test

Профиль