Авиабилеты AirBaltic (ЭйрБалтик)

Aeroflot

Avigo.md va oferă cele mai avantajoase bilete de avion de la compania „Aeroflot Russian Airlines”. Dacă sunteți pasionați de Rusia, vă propunem avia bilete Chisinau Moscova low cost de la compania Aeroflot Russian Airlines, accesați și rezervați gratis pe www.avigo.md.

Despre companie

„Aeroflot Russian Airlines” este cel mai mare transportator aerian din Federaţia Rusă şi una din cele mai vechi companii aeriene din lume. În trecut erau singura companie aeriană a Uniunii Sovietice.

Compania oferă bilete de avion către peste 100 aeroporturi din 54 ţări, inclusiv țări din America de Nord. Pentru majoritatea rutelor, clasa întâi este oferită cu separaţie pentru nefumători. Pasagerii primesc suveniruri după încheierea zborului.

Istoric

„Aeroflot Russian Airlines” a fost înfiinţată în anul 1923. În luna iulie a aceluiaș an, compania a realizat primul zbor regulat pe ruta Moscova - Niznyj Nowgorod. Denumirea Aeroflot a fost acordată transportatorului aerian în luna martie 1932.

După destrămarea Uniunii Sovietice, pe baza companiei au fost înfiinţate alte 300 de companii aeriene diferite. Aeroportul de bază a companiei „Aeroflot” este cel din suburbia oraşului Șeremetivo.

În aprilie 2006 a fost prima companie rusă care a aderat la alianţa globală a transportatorilor aerieni „SkyTeam”.

Flota

Flota companiei „Aeroflot” este una dintre cele mai moderne, tinere şi rapide din Europa, a ajuns la 120 de aeronave şi este formată din Airbus A320, A330, Boeing 767 şi Sukhoi Super Jet - 100.

În 2007, „Aeroflot” a semnat un acord de câteva milioane de dolari pentru cumpărarea a 22 de Boeing-uri B787, care vor intra în flota companiei din anul 2016 şi 22 Airbus-uri A350 care vor opera din 2018.

Bagaje

Dacă alegeți să fiți pasagerul companiei „Aeroflot” aveţi dreptul să transportați în cabină un bagaj de mână ce nu trebuie să depăşească următoarele dimensiuni: 115 cm ( 55 × 40 × 20) .

Cei de la:

Economy Class - bagajul de mână nu trebuie să depășească 10 kg (suma de trei dimensiuni - 115 cm).

Business Class - un bagaj cu o greutate de până la 15 kg (suma de trei dimensiuni - 115 cm).