Cele mai ieftine bilete de avion IBERIA

EasyJet

Avigo.md va oferă cele mai avantajoase bilete de avion de la compania „EasyJet”. Întrucât compania EasyJet efectuează zboruri spre diverse destinații, inclusiv Londra, rezervează din timp bilete ieftine Londra de la compania Easy Jet și pregătește-ți bagajele pentru o nouă experiență. Urmează doar să accesați site-ul nostru www.avigo.md și să faceți o căutare spre destinația dorită. Nu ai timp pentru căutări, contactați-ne 022 000 412.

Despre companie

„EasyJet” este o companie aeriană low-cost. Aceasta este cunoscută oficial ca „EasyJet Airline Company Limited”.

Este una dintre cele mai mari companii aeriene low-cost din Europa, cu zboruri interne și internaționale cu peste 290 rute.

Istoric

Compania „EasyJet Airline Company Limited” a cunoscut o dezvoltare continuă încă de la înființarea sa în anul 1995.

Sediul companiei se află pe aeroportul Luton din Londra. În cadrul companiei lucrează 8.000 de angajați, dintre care 2.000 de piloți și 4.500 personal de zbor deservesc mai mult de 55 de milioane de călători în fiecare an.

În anul 2010, EasyJet a transportat 42.4 de milioane de pasageri, fiind al doilea mare operator low-cost din Europa, după compani „RyanAir”.

Flota

În prezent, flota companiei „EasyJet Airline Company Limited” dispune de 200 aeronave de tip: Airbus A319-100, 60 Airbus A320-200 și Airbus A320Neo.

Până în 2022, compania „EasyJet Airline Company Limited” estimează că va înlocui navele mai vechi cu noua generație de A320 și 50 de A320Neo.

Bagaje

Dimensiunea maximă admisă pentru bagajele de mână este de 50 x 40 x 20 cm, cu tot cu mânere sau roți. Dacă bănuiți că bagajul vostru depășește aceste dimensiuni, dar nu depăsește 56 x 45 x 25 cm, bagajul ar putea fi trimis la cală, suportând costurile aferente.

Se pot achiziționa maxim 3 bagaje de cală în momentul în care se face rezervarea online. Pentru mai mult de atât, se contactează serviciul de relații cu clienții de pe site. Bagajele de cală nu trebuie să depășească 32 de kilograme în greutate per bagaj. Două bagaje de cală, laolaltă, nu trebuie să depășească 40 de kilograme, chiar și în condițiile în care rezervarea s-a făcut pentru două persoane diferite, pe același bilet.