Cele mai ieftine bilete de avion VIM AIRLINES

Ural Airlines

avigo.md va oferă cele mai avantajoase bilete de avion de la compania „Ural Airlines”. Bilete ieftine Chisinau Londra de la compania Ural Airlines găsiți pe site-ul www.avigo.md.

Despre companie

„Ural Airlines” este o compania aeriană din Federația Rusă cu sediul în Ekaterinburg. Compania oferă curse charter locale şi internaționale. „Ural Airlines” efectuează zboruri în 24 de țări spre183 de destinații.

 În 2004, compania a depășit cifra de cinci milioane de călători.

Istoric

Compania aeriană „Ural Airlines” a fost fondată în anul 1993. În anul 2014 compania a trecut cu succes auditul internațional pentru conformitatea cu siguranța aeriană și și-a reînnoit înregistrarea în Registrul de asociere IOSA Transport Aerian International (IATA) până la 25 aprilie 2016.

Este prima companie rusească care a introdus sistemul automat de check-in Amadeus Altea, care permite pasagerilor să-și aleagă varianta optimă pentru călătoria lor, locul în avion dar și multe alte facilități.

Flota

Compania „Ural Airlines” operează, în acest moment, pe zborurile externe şi interne cu o flotă compusă din 34 aeronave de tip Airbus A320.

Bagaje

Dacă alegeți să fiți pasagerul companiei „Ural Airlines” aveţi dreptul să transportați în cabină un bagaj de mână ce nu trebuie să depăşească următoarele dimensiuni: 50 × 50 × 100 cm, suma celor trei măsurători nu este mai mare de 203 cm.

Greutatea bagajului de mână - 10 kg, iar cel de cală - 20 de kg.