Avigo.md și compania aeriană Fly One anunță cel mai tare concurs al iernii.

În perioada 15 Ianuarie - 5 Februarie cumpără bilete pentru orice destinație operată de compania aeriană Fly One de pe site-ul www.avigo.md și devii automat participant în concursul: "Avigo.md te premiază! Câștigă 2 bilete de avion cu FlyOne la Veneția". Norocosul sau norocoasa va beneficia de 2 bilete dus-întors într-o vacanță de vis împreună cu partenera sau partenerul de viață  cu destinația Veneția în perioada 10.02.2017 - 28.02.2017.

De ce anume în această perioadă? Dacă tot luna Februarie este destinată iubirii, romantismului, ce altă supriză placută îți poți face atât ție cât și sufletului tău pereche dacă nu o vacanță de vis în cel mai romantic loc din lume - Veneția?

Veneţia este unul dintre cele mai încîntătoare oraşe din lume despre care putem spune că este cu adevărat unic. Capitala regiunii Veneto din Italia este situată în partea de nord-est a ţării, pe numeroasele mici insule ce fac parte din Laguna Veneţiană. Veneţia este un oraş magic, un magnet care atrage îndrăgostiţii, artiştii sau poeţii.

Merită categoric să vizitezi Veneția cu Avigo.md ca să vezi principalele atracţii ale oraşului: Canal Grande, Piața și Basilica San Marco, Palatul Dogilor, Puntea Suspinelor, Ponte Rialto, cartierele centrului istoric: Castello, Cannaregio, San Polo, Santa Croce, Dorsoduro, cu nenumăratele comori arhitectonice, artistice și culturale. Nu pot fi omise insulele lagunei - Murano, Burano, Mazzorbo, Torcello, Sant`Erasmo sau Pellestrina.

Fericitul câștigător al călătoriei în orașul de pe ape, Veneția, va zbura cu compania aeriana Fly One, care a fost concepută în septembrie 2015 și lansată în 2016 are la baza specialiști cu experienţă în domeniu de foarte mulţi ani și un capital sută la sută privat și vizează în special transportul de pasageri. Biletele oferite de Fly One sunt foarte competitive.

Serviciul de căutare a biletelor ieftine de avion Avigo.md oferă detalii despre oraşele pe care doriţi sa le vizitați: cultura și istoria, cum să ajungi de la aeroport până în oraş, cât costă și care sunt mijloacele de transport din regiune, care este perioada potrivită pentru a vizita orașul, ce obiecte turistice are oraşul și cât vă va costa vacanţa într-o anumită regiune.

Pe site-ul www.avigo.md găsiţi detalii despre compania cu care vreți să zburați: istoria companiei, tipul de aeronave care fac parte din flota, rutele companiei cat și regulamentul privind bagajele de mână și cele de cală.

Rezervă acum bilete de avion pe www.avigo.md și poți începe deja sa îți faci bagajul pentru că poţi fi chiar tu câștigătorul!

Mult succes tuturor!