Wizz Air Moldova

Avigo.md va oferă cele mai avantajoase bilete de avion de la compania „Wizz Air” în Moldova.

Dacă planifici o călătorie în Varșovia, cel mai avantajos bilet avion Polonia de la compania Wizz Air îl găsești pe site-ul www.avigo.md.

Despre companie

Compania „Wizz Air” este o linie aeriana low-cost maghiară. Ea este considerată cea mai mare linie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est cu sediul companiei în Vecses,

În prezent, compania oferă peste 250 de rute. Potrivit fondatorilor, numărul zborurilor ofertă și a destinațiilor noi crește în fiecare an. Iar pentru a menține costurile reduse, „Wizz Air” folosește aeroporturile secundare din marile orașe.

Istoric Wizz Air

Compania „Wizz Air” a fost fondată în anul 2003 cu acționarul majoritar din America. În mai 2004 a fost efectuat primul zbor spre Katowice. Președintele companiei este Jozsef Varadi.

Compania „Wizz Air” este înregistrată în Ungaria și are mai multe sucursale în Polonia, Ungaria și Bulgaria. În anul 2008, compania „Wizz Air”a devenit prima companie low-cost din Ucraina.

Flota

Compania „Wizz Air” operează, în acest moment, pe zborurile externe şi interne cu o flotă compusă din avioane de tipul Airbus A320-200, fiecare cu o capacitate de 180 de pasageri.

Bagaje

Dacă alegeți să fiți pasagerul companiei „Wizz Air” aveţi dreptul să transportați în cabină un bagaj de mână ce nu trebuie să depăşească următoarele dimensiuni: 42x32x25cm. Taxa pentru bagajul de mână este de 10 euro.

Orice bagaj care se predă pentru a fi transportat în cală este supus unei taxe per bagaj, per zbor și per persoana.

Biletele de avion pot fi rezervate și cumpărate online, pe www.avigo.md