Cum să stăpânim cerul

Pentru mulți, Spania este asociată cu soarele, energia, dansul și căldura. Această țară este considerată cea mai caldă din sudul Europei, astfel încât puteți merge în Spania în orice moment al anului. Este de remarcabil faptul că numărul turiștilor din această țară însorită este în creștere pentru al cincilea an consecutiv. Acest lucru se explică prin faptul că autoritățile locale atrag turiștii dezvoltând infrastructura turistică și oferind tot mai multe produse turistice.

Pentru turiștii din Moldova, Spania devine din ce în ce mai atractivă și mai accesibilă în fiecare an. Spania este un stat strălucitor, excentric, ospitalier, pozitiv și atractiv. Este dificil să evidențiem anumite atracții care ar trebui să fie vizitate în Spania. În primul rând, Spania este divizată în regiuni autonome, fiecare având valoare turistică. În al doilea rând, doar dintr-o vizită este dificil să vezi cel puțin o mică parte din farmecul acestei țări vesele. În al treilea rând, trebuie să pornim de la preferințele personale, deoarece spaniolii au dezvoltat multe zone de atragere a turiștilor.

Deși, desigur, pot fi menționate câteva locuri și momente semnificative la care ar trebui să  acordați atenție cu siguranță atunci când vă planificați o vacanță în impunătoarea Spanie. Dacă sunteți iubitor de vacanță pe plajă, ați ajuns la locul potrivit. Pe coasta mediteraneană există un număr mare de plaje curate și fermecătoare accesibile. Pentru iubitorii shopping-ului în această țară minunată, există sute de magazine, mall-uri și buticuri unde puteți găsi produse la prețuri accesibile. Cei care doresc să se îmbogățească din punct de vedere cultural se recomandă să se plimbe pe străzile străvechi din capitala Spaniei - Madrid sau alte orașe notabile ale țării: Barcelona, ​​Valencia, Sevilla etc.  Dar, dacă preferați să faceți cunoștință cu țara prin intermediul bucatăriei naționale, atunci  nu ezitați să vă delectați cu  bucatele care au un gust de neegalat!

Locuitorii acestei țări senine sunt foarte amuzanți, ospitalieri, pozitivi și deschiși. Destul de des, în diferite părți ale Spaniei se desfășoară festivaluri, care vă permit să vă cufundați în cultura localnicilor, să cunoașteți folclorul spaniol, să ascultați flamenco (la urma urmei, nu este doar un dans) și bineînțeles să dansați.

Dacă nu ați fost în această țară minunată, neapărat vizitați-o. Dar, dacă ați vizitat deja patria corridei, nu ezitați să o vizitați din nou, pentru că de fiecare dată găsiți ceva nou și de neegalat în Spania.