Florența

Stockholm este un oraș pitoresc, emoționant și istoric. Aerul curat de parcurile verzi, peisajele frumoase de apă, templele magnifice, excursiile de-a lungul digurilor, plimbările pe străzile pietruite - toate acestea atrag mulți turiști spre Stockholm.

Orașul vechi din Stockholm vă va încânta cu Palatul Regal, reședința domnitorilor suedezi, o mulțime de biserici frumoase și vechi, depozitul cu arme, Trezoreria, Muzeul Nobel, Casa Cavalerului.

Biserica Sf. Nicolae, deși în afară este mai degrabă modestă, în comparație cu alte biserici catolice, intrând în aceasta, veți simți atmosfera păcii, liniștei și ușurinței spirituale. Biserica se bucură cu decorarea sa, sculpturile frumoase din lemn, altarul de argint, statuia medievală a Sfântului Gheorghe cu balaurul.

Muzeul Vasa pare a fi doar o navă mare, însă este incredibil de interesant să examinăm fiecare detaliu al acestui magnific și, în același timp, construit cu erori în construcția de nave. Nava lansată în secolul al XVII-lea și scufundată în prima zi.

Complexul palatului "Drottningholm" este un palat de pe malul lacului care farmecă privirea. Încântă cu interiorul său rafinat, colecțiile de porțelan și o varietate de obiecte antice. Palatul este înconjurat de un parc, plimbându-vă de-a lungul căruia admirați sculpturi și fântâni, un labirint de plante vii.

Venind la Stockholm, nimeriți într-o poveste magică și interesantă. Carlson și vederea inimaginabilă asupra acoperișurilor din Orașul Vechi, Pippi Longstocking, fantome de noapte,bar-ul de gheață, cel mai frumos metrou din Europa, safari de elani, săniușul cu câini.