Parma

Verona este cel mai fermecător oraș romantic din Italia. Toți îndrăgostiții se îndreaptă spre Verona, ca albinele spre miere. Într-adevăr, în acest oraș a avut loc cea mai tragică și, în același timp,cea mai puternică  poveste de dragoste a lui Romeo și Julieta. În ce moment al anului nu te-ai plimba pe străzile liniștite din Verona, simți în permanență spiritul înălțător al iubirii și al șoaptelor pasionate.

O adevărată bijuterie a orașului este basilica San Zeno Maggiore, a cărei arhitectură este fascinantă. Farmecul marmurei roz și tufului de aur este uluitor. Cladirile vechi, conservate din epoca Imperiului Roman, atrag in mod necontrolat. Catedrala, amfiteatrul Arena di Verona, castelul Castelvecchio vă vor uimi.

Cartierul Veronnet va încânta cu dealul pitoresc de la San Pietro și cu castelul uimitor al Sf. Petru. Biserica Sf. Nazarius și Celsius  va încânta cu frumusețea ei.

Iubitorii de shopping, grăbiți-vă la Via Mazzini, aici vă așteaptă numeroase magazine de branduri renumite. Articolele din piele rafinate, colecțiile de îmbrăcăminte prezentabilă, suvenirurile fermecătoare și lucrurile mici vă vor încânta.                                          Lacul Garda, ale cărui peisaje vă vor înconjura cu un sentiment de confort familial. Aici poți să te bucuri cu copiii, să te întorci din nou în copilărie, timpul de ușurință și libertate. Poți doar să stai, să faci băi de soare și să visezi.

Și, bineînțeles, luând de mână iubitul(a) vizitați casa lui Julieta. Indiferent unde stați, pe balcon, sub balcon, dragostea vă va acoperi cu o forță nouă.

Piața principală a orașului Piazza delle Erbe, grădina Giardino Giusti, Gardaland - veți petrece aici o vacanță de neuitat.

Este imposibil să nu te îndrăgostești de Verona! Într-atât , de minunată, magică, locul unde pasiunea și liniștea se intersectează armonios.