Stockholm

Vilnius este un oraș medieval original care îmbină o viață culturală bogată cu o atmosferă de entuziasm și neglijență tânără. Orașul oferă diverse opțiuni de petrecere a timpului liber: patinoar,  ciclism, vânătoare cu câini, pescuit și, bineînțeles, vizitarea obiectivelor turistice istorice.

Ca și în alte orașe, primul lucru pe care doriți să-l vedeți este Orașul Vechi, unde se păstrează amprentele trecutului. În Vilnius, Orașul Vechi este un amestec de cultură rusă, poloneză, evreiască și belorusă. Străzile înguste, casele de turtă dulce, templele, Piața Catedralei, cu Catedrala Sf. Stanislav aflată pe acesta, un monument al Contelui Hedymin, multe cafenele și restaurante confortabile. Un loc minunat de plimbări și de cufundări în viața colorată locală.

Am dori să menționăm Muzeul Victimelor Genocidului, o vizită la care vă va schimba atitudinea față de libertate și viață în general. Oamenii prea sensibili vor lăsa cu siguranță o mulțime de lacrimi, simțind pe propria piele toată durerea, suferința și speranța oamenilor torturați.

Muzeul jucăriilor te va duce înapoi în copilăria colorată și provocatoare. Aici nu veți vedea jucării și jocuri moderne, toate fiind din epoca sovietică îndepărtată și chiar mai târziu.  Puteți să atingeți și să vă jucați cu orice jucărie. Fără îndoială, vă veți distra aici, cufundându-vă într-o atmosferă de căldură și ușurință.

Dacă doriți să vedeți orașul de la înălțimea zborului, urcați pe pe Dealul celor Trei Cruci. Priveliștea orașului este uimitoare, iar noaptea este incomparabilă.

Impresii de neuitat, amintiri bune și dorința de a vizita din nou locuri frumoase - toate acestea sunt garantate de Vilnius.