Despre noi

Hai să facem cunoștință!

Salut! Noi suntem Avigo și am apărut din pasiunea pentru călătorii. Ne place să călătorim cu avionul. E cel mai sigur și rapid mod de a descoperi lumea. După ce am zburat la toate înălțimile, am aterizat pe cele mai mari aeroporturi din lume și pe cele mai uitate puncte de pe glob, agonisind amintiri frumoase, dar mai ales experiență în domeniul călătoriilor cu avionul, am revenit în Moldova pentru a face din pasiunea noastră o afacere care..... să te facă să zbori. Noi interacționăm pe zi cu vreo 100 de persoane noi. Adică 100 de experiențe noi și 100 călătorii frumoase. Într-un an această cifră crește până la vreo 30 000 de prieteni noi care au ales zbor de la Avigo și care vor veni iar și iar după experiențe avia frumoase. Aceasta comunitate impresionantă ne înaripează și mai mult să fim creatori de zboruri. Anul acesta am împlini 7 ani de când ne bucurăm zi de zi prietenii cu zboruri reușite. Dragă turist, bine ai venit in comunitatea prietenilor Avigo!

Ai toate motivele sa zbori cu Avigo

Motorul unic de căutare care presupune mii de oferte de zboruri, ne permită să găsim zborul potrivit cerințelor tale. Preţ mic, oferte mari. Colaborarea cu cele mai populare companii aeriene de pe piața locală şi internațională ne permite să-ți oferim un preţ unic pe piață şi surprinzător de mic.

Prețuri mici, oferte mari!

Datorită faptului că avem acces și lucrăm cu diverse sisteme de rezervări online, ne permitem să îți oferim cele mai mici prețuri la biletele de avion. Asta înseamnă că primești acces direct la cele mai exotice și cele mai îndrăgite destinații, la cele mai bune tarife posibile.

Siguranța mai presus de toate!

Suntem profesionişti în crearea călătoriilor de vis, dar mai suntem profesionişti în păstrarea secretelor. Oricine ai fi-vedetă, muncitor sau vecinul pasionat de rock, datele tale cu caracter personal vor fi confidențiale şi utilizate strict în scopuri profesionale. Orice va fi- o escapadă la mare sau o evadare din țară- va fi un secret pe care îl vom şti doar noi cu tine.

Conexiuni Smart

Economiseşti cu până la 70% reducere la biletele tale de zbor deoarece combinăm ofertele exclusive de la cei mai generoşi tour-operatori. Aşa ajungi la destintaţie fără frica că vei rata conexiunea. Dacă aceasta de întâmpla din motive ce nu țin de conduita ta, îţi vom oferi alte bilete de avion, fără niciun cost suplimentar.

Numeroase modalități de plată!

Fie că eşti un businessman modern sau un om care nu prea se împacă cu noile tehnologii, ai multiple modalităţi de plată ca să poți plăti după bunul tău plac. Poți achita atât în numerar la oficiu, cu cardul direct pe sait fără efort, la poştă sau terminalele de plată din preajmă.

Suport online 24/7

Zi sau noapte, achită biletul tău la orice oră pe sait. Vei primi biletul în scurt timp pe mail. Te vom deservi la cel mai înalt nivel imediat ce devii client avigo. Vei fi ascultat şi ajutat fără ca să conteze din ce colț al lumii ai realizat comanda sau la ce oră ne suni.

Mii de clienți mulțumiți

Câte zboruri, atâțea clienți mulțumiți. Experiența noastră ne permite să-ți oferim cele mai bune oferte la biletele de avion, iar zborul să fie avantajos și conform cerințelor tale. Avem mii de clienți mulțumiți. Fii și tu unul din ei.

Contacte

Ne găsești oricând online și offline, la următoarele adrese

Realizările noastre

Deși suntem la început de drum, avem deja succese de care mândrim! Până la momentul actual am reușit să

Avem înregistrate 1.7 milioane de căutări lunare
Zilnic satisfacem și facem fericiți circa 1.000 de clienți
Creăm relații de prietenie și colaborare cu peste 200 de companii aeriene

Posturi vacante

Echipa noastră e în permanentă creștere, tocmai din acest motiv avem nevoie de tine alături de noi!
Dacă te regăsești în una dintre următoarele descrieri/poziții, te invităm la noi să discutăm o viitoare fructuoasă colaborare!

Ce spun clienții?

Lumea vorbește și scrie, iar noi suntem atenți la orice cuvânt, fie el de laudă sau de critică. Hai să vedem ce zic clienții despre noi:

Профиль