Bilete de avion din Abu Dhabi catre Chisinau

De la 27€

Când să zbori la Chisinau ca să economiseşti

prices: 27€ - 130€

Din Abu Dhabi către Chisinau

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Chisinau este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 5 ore 9 min – timp record pentru durata călătoriei din Abu Dhabi spre Chisinau în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Astraeus pe 2021-11-16

Cel mai ieftin zbor

27 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Abu Dhabi către Chisinau găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 16 noiembrie 2021, iar zborul va fi operat de Astraeus.

Chisinau: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Chisinau dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Astraeus
16 nov.
AUH
Abu Dhabi
KIV
Chisinau
5h 9m
De la
27€
Astraeus
2 nov.
AUH
Abu Dhabi
KIV
Chisinau
5h 9m
De la
32€
Astraeus
30 nov.
AUH
Abu Dhabi
KIV
Chisinau
5h 9m
De la
35€
Astraeus
19 oct.
AUH
Abu Dhabi
KIV
Chisinau
5h 9m
De la
43€
Astraeus
9 nov.
AUH
Abu Dhabi
KIV
Chisinau
5h 9m
De la
43€
Astraeus
29 sept.
AUH
Abu Dhabi
KIV
Chisinau
5h 9m
De la
48€

Avia bilete spre Chisinau

Zboruri spre Chisinau care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Abu Dhabi - Chisinau, iar returul îl găsești pe pagina Chisinau - Abu Dhabi.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Chisinau sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Chisinau.

Cel mai potrivit timp de a vizita Chisinau

Temperatura in Chisinau variază astăzi de la 29°C până la 29°C

Abu Dhabi

28 Sep 2023
37°C min
38°C max

Chisinau

28 Sep 2023
29°C min
29°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Abu Dhabi
Chisinau

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Chisinau

test

Profil