Cash Back

Te plătim dacă alegi să zbori cu noi

Ne place să știm că tu ești clientul nostru, din acest motiv îți răsplătim loialitatea. Cumpără online biletul de avion și noi îți întoarcem 1% din costul biletului procurat.

Сum funcționează

Cum beneficiezi de program?

Înregistrează-te acum pe site-ul nostru și îți oferim primul bonus de 30 €.

Obține Cash Back la fiecare bilet cumpărat.

Pentru a-ți demonstra că apreciem încrederea pe care ne-o acorzi și că ești clientul nostru, te ajutăm să economisești la cumpărarea biletului de avion. La fiecare bilet cumpărat pe site, primești bani înapoi. Cu cât cumperi mai multe bilete, cu atât mai mulți bani revin în contul tău.

Cash Back-ul dobândit constituie 1% din prețul biletului.

După fiecare bilet achiziționat online, din cost ți se rambursează 1% pe care îl poți utiliza pentru procurarea următorului bilet sau achitarea unor servicii.

Întrebări frecvente

Ce înseamnă cashback ?

Acesta este modul nostru de recompensă a clienților loiali. Datorită acestei opțiuni beneficiați de 1% din costul biletului achiziționat online. Astfel, puteți obține reduceri de până la 99% din valoarea următorului bilet, în funcție de bonusurile acumulate.

Cum să devii membru al cashback-ului?

Crează-ți un cont sau pe site-ul nostru cu una din rețelele de socializare menționate și beneficiază automat de programul“cashback”. Mai mult decât atât, noi îți vom spune “Bun Venit” în comunitatea Avigo, prin oferirea unui bonus de 30€.

Care sunt avantajele programului de cashback?

Avantajul cel mai important este că economisiți. Doar rezervând un bilet prin câteva clickuri, vă returnăm bani înapoi. Odată ce ați devenit beneficiari ai programului cashback puteți acumula bonusuri din fiecare bilet cumpărat pe site. Punctele bonus pe care le aveți se transformă în reducere și bani economisiți la următoarele bilete cumpărate online. În plus, veți fi informat despre promoții și reduceri curente desfășurate de către compania aeriană.

În ce mod se acordă bonusurile “cashback”?

Pentru că faceți parte deja din “Familia Avigo” vă oferim cadou 30€ la prima înregistrare. Ulterior bonusurile se acordă pentru fiecare bilet avia rezervat online și achitat prin oricare metodă de plată pe care o alegeți. De asemenea, bonusurile cashback sunt oferite în cadrul campaniilor promoționale și a concursurilor.

Cum primesc mai multe bonusuri “cashback”?

După cum am menționat anterior, cashback-ul este eliberat în urma achiziționării unui bilet online. Pentru a obține un număr mai mare de puncte de fidelitate este necesar ca înainte de a rezerva online biletul de avion, să accesați contul dvs. personal. Astfel, pentru a beneficia de bonusuri, asigurați-vă că sunteți logat în cont.

Când primesc și devin active punctele?

Bonusurile se transferă în contul personal doar după confirmarea plății și emiterea biletului în sistem, indiferent de costul biletului / suma plătită.

Când devin accesibile punctele bonus?

Pentru prima utilizare este necesar să aveți în contul Dvs. cel puțin 50€. Ulterior, suma minimă necesară începe de la 20€. Numărul total și istoricul bonusurilor Dvs. poate fi oricând verificat prin logarea în contul personal.

Unde găsesc informații despre punctele bonus disponibile?

Numărul și istoricul punctelor bonus este stocat în contul personal, în secțiunea “Cashback” și pot fi verificate oricând prin logarea în contul personal de pe site. Accesul în cont se poate efectua prin 2 metode: 1. introducerea numărului de telefon și a parolei; 2. utilizarea contului de pe o rețea de socializare.

Cum pot utiliza punctele bonus?

Cashback-ul de care beneficiați poate fi utilizat pentru achitarea, parțială, a biletului de avion rezervat online. Restul sumei poate fi plătită prin toate metodele disponibile.

Când NU se oferă cashback?

Atunci când rezervați bilete la telefon sau în oficiu nu sunt oferite puncte bonus. De cashback beneficiați doar atunci când rezervați biletul pe site.

Pentru cât timp este disponibil cashback-ul din cont?

Cashback-ul din cont este disponibil timp de un an, din momentul în care în cont s-a acumulat suma de 50€.

Cine poate profita de bonusurile acumulate?

Banii reveniți în cont sunt accesibili doar pentru persoana care ia acumulat în contul personal și nu pot fi oferite altor persoane. Orice tentativă frauduloasă va fi sancționată prin retragerea tuturor punctelor de bonus acumulate.

Cum pot fi utilizate punctele bonus?

Cu punctele bonus puteți achita până la 99% din costul biletului, prin specificarea în câmpul rezervat că doriți să utilizați punctele acumulate, în acest mod beneficiați de reducere. Restul costului trebuie achitat de către cumpărător. Pentru a putea profita de programul nostru de bonusuri, trebuie să aveți acumulate în cont, cel puțin, 50€ din puncte bonus.

Ce se va întâmpla cu punctele dacă întorc sau schimb un bilet?

Atunci când decideți să reîntoarceți înapoi un bilet, operațiunea de rambursare a banilor se va desfășura conform regulamentului Avigo. Dacă returnați un bilet, pentru care vi s-au oferit puncte bonus, acestea vor fi retrase din contul Dvs. personal.

Profil