Bilete de avion din Chisinau catre Bruxelles

De la 79€

Când să zbori la Bruxelles ca să economiseşti

prices: 79€ - 213€

Din Chisinau către Bruxelles

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Bruxelles este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 3 ore 19 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Bruxelles în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu FlyOne pe 2024-09-05

Cel mai ieftin zbor

79 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Bruxelles găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 17 decembrie 2023, iar zborul va fi operat de Wizz Air Malta.

Bruxelles: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Bruxelles dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

17 dec.
KIV
Chisinau
BRU
Bruxelles
7h 29m
De la
79€
6 feb.
KIV
Chisinau
BRU
Bruxelles
41h 9m
De la
88€
23 feb.
KIV
Chisinau
BRU
Bruxelles
22h 24m
De la
90€
13 feb.
KIV
Chisinau
BRU
Bruxelles
41h 39m
De la
90€
15 dec.
KIV
Chisinau
BRU
Bruxelles
17h 19m
De la
96€
23 ian.
KIV
Chisinau
BRU
Bruxelles
41h 9m
De la
96€

Avia bilete spre Bruxelles

Zboruri spre Bruxelles care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Cum ar fi să guști niște delicii care îți lasă gura apă? O bere adevărată și răcoritoare sau niște vafe autohtone și duuulci. Așa ca la Bruxelles. Poți merge direct acolo ca să te bucuri din aceste delicii pe saturate.

Considerat capitala Uniunii Europei, Bruxelles reprezintă cea mai mare zonă urbană din Belgia.

Orașul, în primul rând, este o destinație pentru oameni de afaceri și diplomați, dar îmbină și o mulțime de activități turistice. Aici vei putea vizita peste 80 de muzee impresionante, vei gusta multe produse din ciocolată și vei încerca cele peste 800 de tipuri de bere sau, pur și simplu, vei admira arhitectura gotică și barocă.

Bruxellul mai este renumit pentru pictorii săi, suprarealistul Rene Magritte, artista Anna Boch ce au lăsat amprente prin toate cartierele. De asemenea, orașul este numit și capitala benzilor desenate, de ce ? Afli imediat.

Cu ce obiective turistice începi vizita. Bineînțeles, începi cu GRAND PLACE ( Grote Markt ) , chiar în inima orașului vechi, principala piață este una dintre cele mai bine conservate din Europa. Grande Place are un caracter elegant datorită clădirilor din piatră sculptată ornamental și decorațiuni bogate de aur. Majoritatea clădirilor, sau cum li se mai spune, casele bresle, au fost construite între anii 1969 și 1700. Primăria Bruxelles-ului datează încă din anul 1402 și a fost renovate, fiind funcționabilă în prezent. Apropo, o găsești tot aici în piață.

Punem pariu că ai auzit de statuia unui băiețel ce urinează, să știi, o găsești în Bruxelles. Mannekin Pis este cel mai cunoscut punct de reper al orașului. Zilnic, sute de turiști vizitează acest tânăr, deși are doar câțiva centimetri înălțime. Legenda spune ca acesta este “ cel mai vechi cetățean al Bruxelles-ului” fiind sculptat încă în 1619. De-a lungul anilor, Mannekin-ul a fost des furat, dar întotdeauna a fost recuperat. Totuși, merită să vezi acest băiețel, cel puțin pentru o poză.

Ziceam adineaori că Bruxelles-ul este orașul benzilor desenate. Acum trebuie să afli de ce. Vizitează Muzeul Benzii Desenate Center, o clădire proiectată de Victor Horta în 1906 . Aici este prezentată o expoziție în continuă rotație a 200 de desene originale de benzi desenate de renumiți artiști , comici belgieni și francezi. În plus, muzeul documentează evoluția acestor desene printr-o colecție de manuscrise originale, schițe și seturi imaginative refăcute. Dacă ești fanul acestei arte, atunci locul tău e aici.

Mergem mai departe, dar nu uităm de artă. Belgian Royal Muzeul of Fine Arts cuprinde galeriile cele mai mari de artă din întreagă lume. Colecția muzeului este împărțită în două : Muzeul de Artă Antică, ce cuprinde picturile și sculpturile vechilor maeștri, și Muzeul de Artă Modernă, care are o gamă foarte largă de lucrări belgiene din secolele XIX - XX .

Fii la înălțime pe Mont des Arts ( Muntele Artelor) ! Dacă ai ajuns aici, ești în zona cu “sânge albastru” de la Bruxelles. Putem să-i spunem așa, avînd în vedere că pe Mont des Arts se află Palatul Regal. De aici, ai cea mai frumoasă vedere din Bruxelles, de pe treptele Jardin du Mont des Arts (Grădina Mont des Arts) poți observa cele mai splendide obiective turistice de la Bruxelles, Turnul Primăriei și Atomium fiind unele dintre ele.

Cel mai bun timp ca să descoperi Bruxelles. Vremea ideală pentru a-ți programa o vacanță la Bruxelles este perioada Mai - Octombrie. Temperaturile sunt foarte plăcute, iar numărul mare de festivaluri îți va înfrumuseța voiajul. Deși aglomerat, orașul este capabil să-ți prezinte toate obiectivele sale turistice. În plus, mai ai și cel mai avantajos preț. În luna Mai, un bilet dus-întors costă 170 euro.

Viza pentru Belgia. Pentru vizitarea Bruxelles-ului nu ai nevoie de viză turistică, important este să respecți termenul de ședere de 90 de zile și să deții un pașaport turistic biometric.

Cel mai potrivit timp de a vizita Bruxelles

La Bruxelles, clima este favorabilă. Vara, temperaturile maxime sunt +23 grade Celsius, pe timp de zi, iar iernile sunt reci, luna decembrie fiind cea mai ploioasă.Totuși, clima este umedă, moderat-continentală. Temperatura medie anulă e +27 pe timp de vară. Toamna este considerat cel mai umed anotimp, cu precipitații de 121mm de ploaie, în fiecare lună. Temperatura maximă înregistrată este +12 grade Celsius.

Chisinau

02 Dec 2023
8°C min
8°C max

Bruxelles

02 Dec 2023
-3°C min
-1°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Bruxelles

CUM SA AJUNGI DE LA AEROPORT IN Bruxelles

Aeroportul Bruxelles

12km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Aeroportul Brusssels este cel mai tranzitat aeroport din Belgia și este situat la 12 km nord-est de centrul orașului. Cea mai accesibilă posibilitate de a te deplasa în centrul orașului este trenul. Trenul expres face legătura între aeroport și oraș. O călătorie durează 35 minute și costă 6 euro. Autobuzul De Lijn ( 272 și 471 ) face legătura direct între aeroport și centrul orașului. O deplasare durează 30 minute și costă 4 euro/persoană. De asemenea, poți opta și pentru un microbuz. Microbuzele Airport Express circulă până la Antwerp, călătoria durează 30 minute și costă 10 euro.

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Bruxelles

Companii care zboară spre Bruxelles

test

Profil