Bilete de avion din Chisinau catre Chicago

De la 267€

Când să zbori la Chicago ca să economiseşti

prices: 267€ - 409€

Din Chisinau către Chicago

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Chicago este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 22 ore 56 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Chicago în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2022-04-05

Cel mai ieftin zbor

267 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Chicago găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 26 septembrie 2021, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Chicago: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Chicago dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

26 sept.
KIV
Chisinau
CHI
Chicago
55h 49m
De la
267€
12 sept.
KIV
Chisinau
CHI
Chicago
59h 48m
De la
267€
19 sept.
KIV
Chisinau
CHI
Chicago
56h 12m
De la
268€
12 oct.
KIV
Chisinau
CHI
Chicago
34h 44m
De la
272€
5 oct.
KIV
Chisinau
CHI
Chicago
36h 16m
De la
272€
19 oct.
KIV
Chisinau
CHI
Chicago
34h 44m
De la
278€

Avia bilete spre Chicago

Zboruri spre Chicago care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Supranumit și ”Orașul Vânturilor”, situat pe malurile lacului Michigan, Chicago e unul dintre cele mai mari orașe din SUA. Renumit pentru arhitectura sa modernă cu zgârîe-norii impozanți și atmosfera tipic americană acesta te face să trăiești adevăratul ”vis american”.

Încotro o apuci?

Simte nebunia megapolisului american în Downtown – centrul arhiplin cu zgârîe-nori modern oțelați. Găsește clădirea Trump și încearcă să-ți imaginezi cum ar fi arătat dacă președintele actual al SUA ar fi construit-o totuși ca cea mai înaltă clădire din lume, precum își dorise inițial. Inspiră aerul fastfoodurilor și neapărat gustă o pizza americană. Apropo, știai că Chicago are pizza sa tradițională? I se zice deep-dish pizza.

Mai departe, ține pasul spre parcul central Millenium Park. Acesta te impresionează cu poziționarea ce îți oferă o priveliște la 360 grade ce te poate ameți. Este o adevărată gură de aer printre fiarele de oțel din Downtown. De aici, îndreaptă-te direct spre Cloud Gate să admiri The Beans – simbolul orașului. Acesta reprezintă o structură metalică din 168 de plăci lustruite din oțel inoxidabil în care se reflectă orizontul cu zgârîe-nori. Deși inspirată de forma mercurului în stare lichidă, aceasta arată ca forma unui bob de fasole (de aici vine și denumirea The Beans). Nu uita să faci un selfie în reflecția acesteia.

Tot în unul din acești zgârăie-nori îți sugerăm să intri. Și nu în unul oarecare, ci în cel mai înalt din toată America: cel cu 110 etaje și liftul integral din sticlă. E vorba de Willis Tower. Urcă la etajul 103 înainte de apus, admiră cele 4 state (Illinois, Indiana, Wisconsin și Michigan) la lumina naturală și așteapă să vezi cum se aprind sub tine miile de luminițe. E senzația pe care neapărat trebuie s-o trăiești! Biletul de intrare costă 25$.

Ca să ieși din zăpușeala înălțimilor, te îndrumăm să faci o escapadă pe malul lacului Michigan. O dată ajuns acolo te vei simți ca la un mini-ocean: plaje aglomerate, ambarcațiuni, apa de un albastru intens și multă multă distracție ceea ce înseamnă Navy Pier – o altă atracție turistică renumită în care poți sări în carusel, te poți plimba în grădină, viziona un film 3D sau te poți roti pe Ferrie Wheel de unde poți avea o panoramă superbă asupra orașului.

Dacă ai sete de frumos, vizitează Institul de Artă de pe Michigan Avenue. Acesta este al doilea cel mai mare muzeu din State în care vei descoperi peste 300 000 de opere de artă care, cu siguranță, te vor capta pentru cel puțin o jumătate de zi.

De notat! Înfometat fiind de atâtea senzații tari, te întrebi unde ai putea să îți potolești foamea și setea în Chicago și cât te-ar costa. Buun, în cazul în care optezi pentru o masă pentru două persoane cu trei feluri de mâncare la restaurant va trebui să lași cam 45$. Berea costă 5$, un capuccino – 3,5$, o Cola e 1,5$, iar o apă plată de 0,33l – 1,25$. Meniurile fasfood costă în jur de 6$. Apropos, merită să încerci un burger la Potbelly sau una din cele mai bune pizza tradiționale la Gino’s East of Chicago. Prețurile la cazare încep de la 63$ per noapte o cameră dublă în hotel de 2 stele. La fel, ca pe întreg teritoriul SUA, vei achita în dolari americani – valuta oficială SUA și valută mondială. Principalul mijloc de transport comun este Metra, niște trenulețe suspendate printre clădirile imense. Prețul unei călătorii e cam 2,5$. Foarte popular și destul de accesibil este și Uberul. Prețul de pornire e de 3$ și 1,1$ per km călătorie.

Când să vizitezi Chicago? Dacă tot e supranumit ”Orașul Vânturilor”, să știi că Chicago este într-adevăr cam vînturos. Mai cu seamă, în perioada rece a anului. Din acest motiv, îți sugerăm să zbori către acest oraș primăvara sau vara. S-ar putea ca și toamna să fie o idee grozavă, dar, cu siguranță, iarna- nu. Te poți pomeni înzăpezit, la propriu, astfel încât să nu circule vreun transport, iar tu să stai posomorât la adăpost. Că doar nu pentru asta cauți o aventură, nu?

Regimul de vize. Pentru a călători în Statele Unite ale Americii cetăţenii Republicii Moldova au nevoie de viză. Pentru a obține viza este necesar de completat formularul electronic în limba engleză https://ceac.state.gov/genniv/ și de programat online http://www.ustraveldocs.com/md/. La secția consulară este necesar să prezinți următoarele documente: Paşaport valabil minim 6 luni de la data intrării solicitată, pagina de confirmare a formularul electronic de solicitare a vizei, fotografie recentă color 5cm x 5cm, confirmarea tipărită a programării, cazier judiciar pentru persoanele anterior condamnate. Taxa pentru viza tip B (turistică) costă 160$, iar eliberarea pașaportului cu viză durează 2-5 zile.

Cel mai potrivit timp de a vizita Chicago

La Chicago vremea nu pare a fi deloc toridă, iar vânturile sunt frecvente și puternice. Cele mai calde luni ale anului sunt iulie și august când termometrele înregistrează temperaturi între 21 și 29 grade Celsius. Cele mai reci sunt Ianuarie și Februarie cu medii de -2 grade și precipitații de 88mm.

Chisinau

28 Jul 2021
22°C min
26°C max

Chicago

28 Jul 2021
18°C min
25°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Chicago

CUM SA AJUNGI DE LA AEROPORT IN Chicago

Aeroportul Internațional O’Hare

23 km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Aeroportul Internațional Chicago Midway

13 km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Majoritatea zborurilor aterizează pe Aeroportul Internațional O’Hare, cel mai mare aeroport internațional al orașului Chicago și al doilea aeroport din lume ca număr de pasageri. Are 4 terminale între care circuli non-stop cu trenul ATS. De la Aeroportul O’Hare ajungi în centrul orașului cu trenul ”Blue Line”. Călătoria durează 45 minute și costă 2,25$. La fel poți lua autobuzul 250 sau 330, fie microbuzul express GO Airport. Deplasarea de la aeroport spre centrul orașului cu taxiul costă în jur de 40$, iar dacă optezi pentru varianta co-plată (rezervare transfer) – 24$.

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Chicago

test

Profil