Bilete de avion din Chisinau catre Roma

De la 25€

Când să zbori la Roma ca să economiseşti

prices: 25€ - 121€

Din Chisinau către Roma

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Roma este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 2 ore 19 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Roma în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Air Moldova pe 2021-12-05

Cel mai ieftin zbor

26 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Roma găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 9 martie 2022, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Roma: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Roma dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Wizz Air
9 mar.
KIV
Chisinau
ROM
Roma
2h 24m
De la
25.3€
Wizz Air
28 ian.
KIV
Chisinau
ROM
Roma
2h 24m
De la
25.3€
Wizz Air
14 feb.
KIV
Chisinau
ROM
Roma
2h 24m
De la
25.3€
Wizz Air
28 feb.
KIV
Chisinau
ROM
Roma
2h 24m
De la
25.3€
Wizz Air
21 feb.
KIV
Chisinau
ROM
Roma
2h 24m
De la
25.3€
Wizz Air
7 feb.
KIV
Chisinau
ROM
Roma
2h 24m
De la
25.3€

Avia bilete spre Roma

Zboruri spre Roma care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Roma, iar returul îl găsești pe pagina Roma - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Roma sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Roma.

Cel mai potrivit timp de a vizita Roma

Temperatura in Roma variază astăzi de la 10°C până la 14°C

Chisinau

03 Dec 2021
11°C min
11°C max

Roma

03 Dec 2021
10°C min
14°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Roma

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Roma

Companii care zboară spre Roma

test

Profil