Bilete de avion din Chisinau catre Frankfurt

De la 44€

Când să zbori la Frankfurt ca să economiseşti

prices: 44€ - 161€

Din Chisinau către Frankfurt

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Frankfurt este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 2 ore 29 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Frankfurt în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu FlyOne pe 2021-11-19

Cel mai ieftin zbor

44 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Frankfurt găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 19 noiembrie 2021, iar zborul va fi operat de FlyOne.

Frankfurt: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Frankfurt dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

FlyOne
19 nov.
KIV
Chisinau
FRA
Frankfurt
2h 29m
De la
44€
FlyOne
7 feb.
KIV
Chisinau
FRA
Frankfurt
2h 29m
De la
44€
FlyOne
18 mar.
KIV
Chisinau
FRA
Frankfurt
2h 29m
De la
44€
FlyOne
4 mar.
KIV
Chisinau
FRA
Frankfurt
2h 29m
De la
44€
FlyOne
11 mar.
KIV
Chisinau
FRA
Frankfurt
2h 29m
De la
44€
FlyOne
31 ian.
KIV
Chisinau
FRA
Frankfurt
2h 29m
De la
44€

Avia bilete spre Frankfurt

Zboruri spre Frankfurt care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

De ce să îți cumperi un bilet spre Frankfurt? Planifici o călătorie? Imaginează-ți că ești înconjurat de clădiri înalte și mulțimi de oameni. Simte atmosfera de călătorie și savurează din această plăcere.Vizitează oraşul Frankfurt! Frankfurt este al 5-lea oraş ca mărime din Germania și este situat pe râul Main, numele său oficial fiind Frankfurt am Main. Cred că deja cunoști că aici se află unul dintre cele mai mari și importante aeroporturi din Europa. Orașul mai este numit și casa banilor din Germania datorită bursei care este una dintre cele mai mari din lume.

Când este mai bine să zbori la Frankfurt? Fiind un oraș turistic, tot mai mulți preferă să îl viziteze în timpul verii, deoarece temperaturile sunt bune și este vremea potrivită pentru plimbări. Însă dacă vremea nu este cea mai mare problemă pentru tine, poți face călătoria și primăvara sau toamna. În plus poţi prinde și festivalul de jazz din luna martie.

Frankfurt este un important centru comercial și economic. Este un oraș foarte primitor deoarece găzduiește naționalități despre care nu te-ai gândit vreodată. Ajungând aici, îți vei da seama că oraşul ți-a pregătit o mulțime de oferte interesante: tururi ale oraşului, locuri extraordinare pentru cumpărături și divertisment cultural. Pentru început, îți recomandăm să vizitezi minunatul centru vechi din Frankfurt, Römerberg. Acesta se află chiar în inima oraşului vechi din Frankfurt, Altstadt. Aici vei întâlni o mulțime de oameni, fiind considerată cea mai aglomerată zonă din oraş. Tot mai mulți turiști vin aici pentru a admira cele 11 clădiri minunate, dar și pentru numeroasele sale magazine, de unde poți procura cadouri celor dragi sau amintiri ale acestui oraș.

Un alt obiectiv turistic este Catedrala Sfanțului Bartolomeu. Aceasta este o catedrală romano-catolică construită între secolele 13 și 15. Cu ale sale 95 de metri reușește să se evidențieze ușor în acest oraș. Aceasta mai este numită și Catedrala Împăraților deoarece acolo erau aleși și încoronați conducătorii Sfântului Imperiu Roman. Între anii 1415-1514 bisericii i s-a adăugat un turn impresionant care are înălțimea de aproape 100 de metri. Îți poţi minuna ochii cu o privelişte panoramică extraordinară aflându-te în acest turn. Catedrala are și un muzeu care e amplasat în fosta mănăstire gotică, iar prețul biletului este de 2 euro.

Fiindcă este cunoscut pentru numărul său excepțional de muzee, nu ai cum să nu vizitezi unul dintre muzeele de artă, de știință sau de istorie. Și poți începe cu vizita Muzeului de Istorie. Cred că îți va fi interesant să cunoști istoria oraşului de peste opt sute de ani. Tot acolo poţi vedea o machetă a vechiului Frankfurt, așa cum arăta orașul pe vremuri.

Odată cu anul 2000 s-a construit și Muzeul Giersch din Frankfurt. În acesta, poți admira expoziții de artă și de istorie culturală a zonei Rin-Main. Vei admira exponate din toate domeniile: fotografie, pictură, sculptură.

Dacă ești iubitor de animale, ai ocazia să vizitezi una dintre cele mai frumoase grădini zoologice din Europa, și anume, Grădina Zoologică din Frankfurt. Aceasta a fost fondată încă din anul 1858 și adăpostește peste 5000 de animale din 600 de specii diferite. După cum vezi îți va trebui ceva timp pentru a vedea toate vietățile de acolo și, probabil, ți se va face și foame. În aceeași gradină zoologică găsești un restaurant și o cafenea. Îți sugerăm să mergi acolo și în după amiezile de vară deoarece vei avea parte de un concert pe cinste. Prețul unui bilet la grădina zoologică este de 10 euro.

Un alt lucru ce îți poate părea interesant este că Frankfurt este dominat de un mare grup de clădiri înalte. Mergând pe străzi, acestea îți vor atrage privirile. Vei dori neapărat să te urci pe una dintre aceste clădiri enorme. Una dintre acestea este Turnul Eschenheimer care impresionează turiștii prin dimensiunile sale. Turnul a fost construit în anul 1400 și are 47 de metri înălțime. De asemenea, turnul găzduieşte o cafenea unde poţi savura din minunatele băuturi.

Unica clădire zgârie-nori din acest oraş este Turnul Maintower din Frankfurt. Clădirea a fost construită în perioada anilor 1996-1999. Are o înălțime de 240 metri și este constituită din 5 etaje subterane și 2 platforme. De pe aceste 2 platforme publice vizitatorii pot admira panorama orașului care este încântătoare. Acesta este al 4-lea din Germania după înălțimea pe car o are. Turnul serveşte drept sediu pentru Landesbank Hessen-Thuringen, pentru Birourile Germane și un studio de televiziune.

Viza. Vestea bună este că dacă planifici să vizitezi Frankfurt-ul și deții un pașaport biometric, atunci nu ai nevoie de viză turistică. În cazul în care nu ai pașaport biometric și nu ești nici cetățean UE, atunci vei fi nevoit să deschizi o viză de tip Schengen. O poți face completînd formularul online de pe pagina ambasadei și, apoi, depunîndu-l fizic la ambasadă.

Cel mai potrivit timp de a vizita Frankfurt

Dacă nu îți place frigul, trebuie să știi că în perioada ianuarie-martie, la Frankfurt, sunt aproximativ 3°C, iar dacă vrei să pornești în vizită când se încălzește, poți merge în perioada aprilie –septembrie, când termometrele indică în jur de 12°C.

Chisinau

27 Oct 2021
12°C min
14°C max

Frankfurt

27 Oct 2021
7°C min
11°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Frankfurt

CUM SA AJUNGI DE LA AEROPORT IN Frankfurt

Aeroportul Frankfurt

13km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Aeroportul Frankfurt este situat la 13 km de centrul orașului, o distanţă destul de convenabilă. Cea mai ușoară modalitate de a ajunge de la aeroport până în centrul oraşului este cu trenul, fiind și cea mai practicată modalitate. Trenurile S8 și S9 sosesc la fiecare 15 minute. Călătoria durează 15 minute, iar costul biletului este de 4.35 euro. La fel de ușor poți ajunge și cu autobuzul. Autobuzul numărul 61 soseşte la etajul 1 Terminalul 1 sau etajul 2 Terminalul 2, timpul călătoriei fiind de 30 de minute. Daca te grăbești, poți ajunge, de asemenea, cu taxiul, rapid și confortabil. Parcarea unde va sosi taxiul este localizată la Terminalul 1.

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Frankfurt

Companii care zboară spre Frankfurt

test

Profil