Bilete de avion din Chisinau catre Marsilia

De la 54€

Când să zbori la Marsilia ca să economiseşti

prices: 54€ - 138€

Din Chisinau către Marsilia

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Marsilia este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 7 ore 4 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Marsilia în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2021-10-07

Cel mai ieftin zbor

54 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Marsilia găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 25 iulie 2021, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Marsilia: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Marsilia dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

25 iul.
KIV
Chisinau
MRS
Marsilia
34h 59m
De la
54€
10 sept.
KIV
Chisinau
MRS
Marsilia
10h 34m
De la
57€
26 sept.
KIV
Chisinau
MRS
Marsilia
34h 59m
De la
58€
20 sept.
KIV
Chisinau
MRS
Marsilia
13h 59m
De la
59€
4 aug.
KIV
Chisinau
MRS
Marsilia
28h 34m
De la
61€
8 oct.
KIV
Chisinau
MRS
Marsilia
18h 39m
De la
62€

Avia bilete spre Marsilia

Zboruri spre Marsilia care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

De ce să-ți cumperi un bilet spre Marsilia?. Marsilia este al 2-lea cel mai mare oraș din Franța cu o suprafață de 241 km2. Situat în vechea provincie franceză, Provence, și pe coasta Mediteranei, acesta este cel mai mare port comercial al țării. Primul motiv pentru a-ți cumpăra un bilet în această direcție este MÂNCAREA, în special, dacă îți plac fructele de mare. Fără supa de pește, cunoscută sub numele de “bouillabaisse”, călătoria la Marsilia nu este completă. Aceasta este o supă tradițională ce are un gust special și este considerată mâncarea pescarilor. Supa conține minim patru tipuri de pește care trăiesc în regiuni acvatice stâncoase, precum și fructe de mare, scoici, creveți și crabi.

Apropo, Marsilia mai este renumită prin conservarea și marinarea fructelor de mare. Mulți sunt în căutare de midii marinate.

Pe lângă mâncarea care îți lasă gura apă, Marsilia te impresionează prin obiectivele turistice uimitoare.. Principalul obiectiv este Bazilica Notre-Dame de la Garde. Acesta este unul dintre cele mai captivante locuri turistice. Dacă vrei să explorezi orașul, prima destinație ar fi Bazilica Notre-Dame de la Garde. De aici, poți vedea tot peisajul urban al Marsiliei, portul și insulele. Această atracție turistică se află la peste 150 de metri deasupra nivelului mării. Catedrala Notre Dame de la Garde este considerată drept simbolul orașului și poate fi zărită cu ușurință și de pe străzile Marsiliei.

Totuși, dacă nu îți plac fructele de mare, ai alternative. Kebabul este foarte răspândit sau pizza. Se zice că aici pizza e mai gustoasă decât în Italia sau în Corsica.

Stâncile les Calaques sunt un alt obiectiv de neratat în această călătorie. Poți merge la un picnic pe stânci și admira marea Mediterană care se vede în toată splendoarea ei. De asemenea, ai posibilitatea să faci o călătorie de neuitat cu barca. Preferabil să o faci în perioada martie, aprilie sau mai, când arșița nu este usturătoare, iar briza maritimă te răcorește perfect.

Dacă ești o fire artistică sau ești interesat de tot ce înseamnă artă, atunci îți va fi interesant să vizitezi muzeul de artă contemporană din Marsilia. Începînd cu anul 1994, tot mai mulți turiști sunt atrași de acest muzeu. Acolo poți vedea cele mai interesante colecții și lucrări contemporane de artă create din anul 1960 și până în prezent.

Parcul Boley este localizat în centrul orașului și este un alt obiectiv turistic natural. Parcul reprezintă una dintre cele mai notabile grădini din întreaga țară. Suprafața sa este de aproximativ 17 hectare. Numele parcului e preluat de la Joseph Boley, el fiind creatorul acestui complex.

Fă-ți ceva timp liber pentru a vizita și parcul Balneaire du Prado situat pe malul mării. Dacă ești pasionat de sport, aici poți juca fotbal sau te poți da cu skateboardul, fiind un loc perfect pentru a petrece timpul alături de familie.

Dacă îți place să mergi la concerte, te așteaptă superbul parc Sain-Pons. Aici, de multe ori, au loc concerte gratuite date chiar în mijlocul celor mai romantice alei.

Când este mai bine să zbori la Marsilia?. Pentru a vedea Marsilia în toată splendoarea ei îți recomandăm să mergi în perioada de primăvară. Astfel vei profita de începutul sezonului litoral. Dacă vrei un bilet la un preț avantajos, îți recomandăm să cauți din timp.

Viza turistică pentru Marsilia. Cetățenii Republicii Moldova nu au nevoie de viză turistică pentru a călători în Franța, dar asigurarea medicală este obligatorie. Înainte de a pleca în acestă călătorie, îți recomandăm cu insistenţă să faci o asigurare medicală de sănătate sau să obţii Cardul European de Sănătate. În cazul în care te îmbolnăvești pe durata şederii temporare într-un stat membru UE, formularul E112 sau Cardul european de asigurări sociale de sănătate îți dă acces la îngrijirile medicale necesare. Acest Card îți permite să primești asistenţa medicală necesară în timpul şederii temporare în orice ţară a Uniunii Europene.

Cel mai potrivit timp de a vizita Marsilia

Cele mai bune luni pentru a prinde vreme bună la Marsilia sunt Aprilie, Mai, Iunie, Iulie, August, Septembrie și Octombrie. Între lunile aprilie și mai, clima este plăcută, la prânz, înregistrîndu-se în medie 21°C . Din iunie până în septembrie, clima, la fel, este favorabilă. În septembrie, la prânz, sunt în medie 26°C, iar în octombrie 22°C este temperatura maximă. Totuși, în luna octombrie nu se înregistrează atât de multe precipitați ca în septembrie când 17% din timp, este ploios.

Chisinau

26 Jul 2021
18°C min
23°C max

Marsilia

26 Jul 2021
24°C min
28°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Marsilia

CUM SA AJUNGI DE LA AEROPORT IN Marsilia

Aeroportul Marsilia Provence

27km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Marsilia este bogată în posibilitățile de deplasare. Regie de Transports de Marseille cuprinde 2 linii de metro, 2 linii de tramvai și 74 de linii de autobuz. Biletele pentru autobuz/metrou pot fi cumpărate din cafenele, la stațiile de metrou sau din autobus. Te sfătuim să cumperi un bilet cu mai multe călătorii (carte libertés) la 6,30 € ( 5 călătorii) sau la 12,60 € (având 10 călătorii). Acestea, în autobus, nu se vând. De asemenea, ține cont că metroul se închide la ora 22:30 și funcționează până la ora 00.30 doar în weekend. Tramvaiele se închid la 00:30 în fiecare zi a săptămânii. Transferurile de la aeroport sunt disponibile pentru 8,50 € fiecare drum către Gare St. Charles. Biletele pot fi cumpărate din exterior între Sala 1 și Sala 3 sau 4 ale terminalului principal. Autobuzul circulă la fiecare 20 de minute și călătoria durează în jur de 30 de minute.

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Marsilia

test

Profil