Bilete de avion din Chisinau catre Munchen

De la 71€

Când să zbori la Munchen ca să economiseşti

prices: 71€ - 135€

Din Chisinau către Munchen

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Munchen este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 7 ore 44 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Munchen în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2020-12-01

Cel mai ieftin zbor

71 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Munchen găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 24 octombrie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Munchen: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Munchen dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

24 oct.
KIV
Chisinau
MUC
Munchen
26h 9m
De la
71€
14 nov.
KIV
Chisinau
MUC
Munchen
46h 19m
De la
71€
6 nov.
KIV
Chisinau
MUC
Munchen
20h 54m
De la
77€
28 nov.
KIV
Chisinau
MUC
Munchen
23h 19m
De la
77€
18 nov.
KIV
Chisinau
MUC
Munchen
45h 24m
De la
82€
1 dec.
KIV
Chisinau
MUC
Munchen
7h 44m
De la
85€

Avia bilete spre Munchen

Zboruri spre Munchen care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Munchen, iar returul îl găsești pe pagina Munchen - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Munchen sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Munchen.

Cel mai potrivit timp de a vizita Munchen

Temperatura in Munchen variază astăzi de la 21°C până la 23°C

Chisinau

22 Sep 2020
11°C min
11°C max

Munchen

22 Sep 2020
21°C min
23°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Munchen

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Munchen

test

Profil