Bilete de avion din Chisinau catre Alicante

De la 56€

Când să zbori la Alicante ca să economiseşti

prices: 56€ - 163€

Din Chisinau către Alicante

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Alicante este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 6 ore 44 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Alicante în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2020-03-03

Cel mai ieftin zbor

56 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Alicante găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 31 martie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Alicante: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Alicante dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

31 mar.
KIV
Chisinau
ALC
Alicante
7h 39m
De la
56€
14 mar.
KIV
Chisinau
ALC
Alicante
13h 19m
De la
64€
3 mar.
KIV
Chisinau
ALC
Alicante
6h 44m
De la
65€
25 feb.
KIV
Chisinau
ALC
Alicante
25h 49m
De la
67€
16 mai
KIV
Chisinau
ALC
Alicante
7h 44m
De la
69€
2 apr.
KIV
Chisinau
ALC
Alicante
27h 34m
De la
69€

Avia bilete spre Alicante

Zboruri spre Alicante care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Alicante, iar returul îl găsești pe pagina Alicante - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Alicante sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Alicante.

Cel mai potrivit timp de a vizita Alicante

Temperatura in Alicante variază astăzi de la 16°C până la 20°C

Chisinau

02 Apr 2020
9°C min
9°C max

Alicante

02 Apr 2020
16°C min
20°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Alicante

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Alicante

test

Profil