Bilete de avion din Chisinau catre Venetia

De la 31€

Când să zbori la Venetia ca să economiseşti

prices: 31€ - 145€

Din Chisinau către Venetia

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Venetia este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 2 ore 19 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Venetia în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2021-10-11

Cel mai ieftin zbor

32 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Venetia găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 11 octombrie 2021, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Venetia: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Venetia dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Wizz Air
11 oct.
KIV
Chisinau
VCE
Venetia
2h 19m
De la
31.9€
Wizz Air
6 oct.
KIV
Chisinau
VCE
Venetia
2h 19m
De la
36.3€
26 iul.
KIV
Chisinau
VCE
Venetia
28h 4m
De la
48€
13 sept.
KIV
Chisinau
VCE
Venetia
28h 39m
De la
48€
Wizz Air
29 oct.
KIV
Chisinau
VCE
Venetia
2h 19m
De la
49.22€
Wizz Air
12 nov.
KIV
Chisinau
VCE
Venetia
2h 19m
De la
49.22€

Avia bilete spre Venetia

Zboruri spre Venetia care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

De ce să alegi Veneția? Cum ar fi să evadezi într-o vacanță pe apă ? Da, ai citit correct: PE APĂ. Vorbim despre Veneția - orașul monument al Italiei. Veneția este construită pe 122 de insule unite prin 400 de poduri. Aici, practit fiecare clădire este considerată drept obiectiv turistic, deoarece blocurile “ cresc din apă “. Sună interesant, dar la sigur, te va impresiona și mai mult. Demonstrațiile științifice spun că în umătorii ani, Veneția va dispărea, fiind acoperită de ape. De aceea - grăbește-te ! Fii printre oamenii norocoși ce au vizitat acest uimitor oraș.

Obiective turistice. Odată ajuns la Veneția, ai nevoie de un itinerariu bine stabilit din timp pentru a fi parcurs. Deci, cu ce începi? Piața San Marco, aceasta reprezintă o zonă de odihnă pe uscat. Aici, vei întâlni exemple unice de arhitectură bizantină, gotică și renascentină. Piața are forma unui trapez și cuprinde circa 175 m lungime și 80 m lățime. Italienii numesc această zonă Sufrageria Veneției, căci zilnic se adună oameni, discută, își fac prieteni noi, savurează cafea sau bere la terasele din zonă, și pur și simplu, se odihnesc. Tot aici, mai găsești și o zonă plină de magazine de modă, unde la sigur, faci un shopping pe cinste.

Vizitînd Piazza San Marco, nu ezita să faci câțiva pași și ajungi la cea mai vestită biserica din Veneția. Basilica San Marco - biserica religiosă al italienilor și cea clădirea reprezentativă penru arhitectură bizantină. Situată chiar lângă canalul Grande, ea are priveliște spre Piazza și Palatul Dogilor. Aici vei descoperi Italia în epoca renascentină, căci clădirea este acoperită pe interior de picturi și semen mai vechi decât catedrala. Zidăria exterioară este acoperită de marmură și de diverse sculpturi, iar acoperișul este făcut din două mari cupole de lemn.

Ți-ai dat seama deja că Veneția este un oraș foarte mic, de aceea, chiar și obiectivele turistice sunt în apropiere. Îți prezentăm Marele Canal din Veneția ( Canal Grande ) care reprezintă cel mai important coridor de trafic din oraș. Pe malurile sale, sunt numeroase clădiri, majoritatea încă din secolul XIII – VXIII. Încearcă neapărat o plimbare cu gondola pe acest canal.

Următoarea destinație este Gallerie dell'Accademia (Muzeul de Arte Frumoase), aflat tot pe acest canal. Numită mai simplu Accademia , acesta este muzeul ce cuprinde cele mai valoroase picturi din secolul XVIII. Majoritatea colecțiilor au fost adunate din mănăstirile și bisericile orașului care deja au fost închise. Lucrările au fost aranjate cronologic, astfel încât să poți observa evoluția artei la Veneția.

O altă capodoperă a arhitecturii renascentine timpurii este catedrala Santa Maria dei Miracoli înălțată datorită de arhtitectorului pietro Lomardo. Această bijuterie este în totalmente din marmură pastel, colorată, potrvită pentru a reda cercuri, pictograme și cruci pe fațada acesteia. Scopul ei este de a reda puritatea și divinitatea Fecioarei Maria. Italienii preferă această catedrală pentru cununii și jurăminte pe viață, de aceea nu-i de mirare dacă, în călătoria ta, vei fi martor la o căsătorie venețiană. Te-am intrigrat, nu-i așa ?

Un alt obiectiv de valoare este Arsenalul și Muzeul de Istorie Navală care reprezintă dezvoltarea navelor și istoria acestora. La intrare în Arsenal este un arc triumfal în stil renascentin ce este înfrumusețat de doi lei aurii aduși tocmai din Grecia ca pradă după recucerirea Peloponezului în secolul al XVII-lea. Iar muzeul Naval are o colecție uimitoare de arme și unelte folsite în numeroase războaie maritime din oraș în secolul XVII. Tot aici, o să vezi o mulțime de picturi realizate pe lemn, ce reflectă istorii și momente din luptele de pe nave, care la sigur te vor impresiona prin calitatea și farmecul său.

Odată ajuns la Veneția, nu rata șansa de a participa la unul dintre festivalele venețiene, căci aici, se organizează câte unul, în fiecare sezon.Ia-ți un costum colorat și hai cu noi la festival. Carnavalul de la Veneția este cel mai grandios carnaval ce adună circa jumătate de milion de turiști. El se organizează în luna martie și are ca scop etalarea tradițiilor și obieceiurilor venețiene.

Festa del Redentore este cel mai colorat festival de la Veneția. Aici toate gondolele și bărcile de pe apă capătă culoare, miros de gustări și vinuri aromate. Evenimentul își are apogeul la miezul nopții. Atunci, deasupra pieței San Marco va avea loc un uimitor spectacol de artificii. Acest festival are loc în a 3-a săptămână din luna iulie și durează 2 zile.

Regata istorică reprezintă un festival de costume, atât a oamenilor cât și a bărcilor, fiecare detaliu capătă culoare. Acest festival se desfășoară în ultima duminică din luna septembrie.

Când e mai bine să zbori la Veneția ? Veneția este cel mai vizitat oraș din Italia, dar în dependență de perioada aleasă de tine, poți găsi Veneția înfloritoare și captivantă sau posomorâtă și plină de turiști. Vara nu este cea mai bună alegere, în afară de aerul umed și neplăcut, vei întâlni mii de turiști. Condițiile climatice determină apariția țânțarilor și altor insecte, iar apa poate avea miros insuportabil. Cel mai bun moment pentru a vizita Veneția este toamna (septembrie, în special), deoarece mulțimea de turiști pleacă, vremea este încă frumoasă și poți lua masa afară. Totuși, insulele din lagună sunt zgomotoase din cauza păsărilor migratoare. Deși uneori pot fi ploi, vor dura puțin, deoarece toamna, anotimpul se află într-un echilibru. Pentru a evita centrul orașului inundat, nu te sfătuim să vizitezi această zona în timpul iernii.

Cel mai potrivit timp de a vizita Venetia

Veneția este un oraș turistic ce poate fi vizitat în orice anotimp. Ideal pentru turiști este timpul între luna aprilie și octombrie, când temperaturile sunt suportabile și plăcute: valorile maxime în luna iulie sunt 30 și 33 grade Celsius.

Chisinau

28 Jul 2021
22°C min
26°C max

Venetia

28 Jul 2021
17°C min
20°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Venetia

CUM SA AJUNGI DE LA AEROPORT IN Venetia

Aeroportul Marco polo

12km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Dacă zbori direct de la Chișinău, atunci vei atezira la Aeroportul Marco polo, numele său este în cinstea exploratorului Marco Polo care s-a născut aici. Aeroportul se află la o distanță de 12 km față de oraș. Ca să ajungi în centrul Veneției poți opta pentru două modalități - călătorie pe apă sau pe uscat. Autobuzul ACTV de pe linia 5 face legătură cu Veneția, călătoria durează 50 minute, iar costul biletului este 7 euro. Modalitatea de a ajunge în oraș pe apă reprezintă călătoria cu barca cu motor. Ea efectuează curse directe de la aeroport spre Veneția. Costul unei astfel de plimbări este 15 euro, iar timpul aproximativ 75 de minute.

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Venetia

Companii care zboară spre Venetia

test

Profil