Bilete de avion din Chisinau catre Madrid

De la 63€

Când să zbori la Madrid ca să economiseşti

prices: 63€ - 139€

Din Chisinau către Madrid

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Madrid este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 13 ore 44 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Madrid în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2022-11-19

Cel mai ieftin zbor

63 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Madrid găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 5 octombrie 2022, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Madrid: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Madrid dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

5 oct.
KIV
Chisinau
MAD
Madrid
21h 59m
De la
63€
12 oct.
KIV
Chisinau
MAD
Madrid
21h 59m
De la
65€
16 oct.
KIV
Chisinau
MAD
Madrid
29h 34m
De la
68€
28 iun.
KIV
Chisinau
MAD
Madrid
40h 9m
De la
72€
21 iun.
KIV
Chisinau
MAD
Madrid
16h 39m
De la
74€
18 sept.
KIV
Chisinau
MAD
Madrid
46h 54m
De la
81€

Avia bilete spre Madrid

Zboruri spre Madrid care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Sete de diversitate și dinamism? Ațâță ritmurile Flamenco și ia-ți bilet spre Madrid – orașul care inspiră și artă, și istorie, și cultură, și arhitectură, și paella, și Sangria, și fotbal-toate laolaltă!

Situat în centrul Peninsulei Iberice, la 667 metri deasupra nivelului mării, Madrid este metropola în care simți adevăratul spirit al Spaniei. Este orașul bulevardelor elegante cu clădirile sale înalte ce te inspiră să privești la cer, dar și nodul urban central care emană veselie și voie bună.

Ce să vezi la Madrid? Mai bine întreabă-te ce vrei să vezi, pentru că poți vedea de toate. Nimic nu te poate plictisi la Madrid. Pentru că întotdeauna vei găsi o ocupație alternativă.

Puerta del Sol ar fi locul perfect de unde poți porni în explorarea binevoitorului Madrid. De altfel, datorită plăcii ”kilometru 0” de unde pornesc distanțele de pe toate drumurile naționale, Puerta del Sol este considerată inima orașului. Este unul din cele mai vii locuri din Madrid, unde localnicii se adună la povești și de unde turiștii obișnuiesc să pornească la pas spre alte destinații. Dar nu înainte de a admira statuia Regelui Carol al III-lea al Spaniei și statuia Ursul și Arborele de Căpșuni – simboluri ale Madridului.

Piața Mayor este una din cele mai importante piețe din Madrid, cu o istorie ce datează încă din Evul mediu. În centrul Pieței Mayor, se află una dintre cele mai prețioase opere de artă - statuia de bronz a Regelui Filip al III-lea al Spaniei. Cea mai fascinantă clădire aflată în incinta Pieței Mayor este Casa de la Panaderia care te cucerește prin arhitectura sa istorică. Tot aici, te poți plimba prin Centrul turistic sau poți servi orice îți poftește inima, zona fiind bogată în restaurante, cafenele și baruri.

Nu poți să nu mergi la Palatul Regal. Este reședința oficială a familiei regale spaniole și este cel mai mare palat regal funcțional din Europa. Avînd peste 3400 săli cu o curte interioară impresionantă, Palatul Regal din Madrid este inspirat de Palatul Versailles, cu aceleași grădini amenajate și vegetație abundentă. Cu un tur ghidat sau o vizită rezervată la Palat, poți explora holurile, saloanele și camerele, descoperind Scările Mari, Biblioteca Regală, Sala de Arme, Apartamentele Regelui Carol al III-lea al Spaniei, Apartamentele Reginei care au fost transformate într-o sală de banchete, Capela Regală și Sala Coroanei care au un decor excepțional, care denotă gusturile și tendințele Spaniei. Îl poți vizita din octombrie până în aprilie, de luni până sâmbătă, între orele 09,00 și 18,00, iar duminica și în zile de sărbătoare între orele 09-14. În perioada Aprilie- Septembrie, poți vizita Palatul Regal de la 09 la 20 seara de luni până sâmbătă și de la 09 până la 15 duminica și de sărbători. Palatul este oficial închis pentru vizite la: 01, 06 ianuarie, 01 și 15 mai, 12 octombrie, 09 noiembrie și 25 decembrie. Costul unei vizite ghidate este 17 euro, intrarea fără ghid – 10 euro. Copiii sub 5 ani intră gratis.

Chiar dacă nu ești pasionat de artă, mergi să vezi lucrările semnate de Picasso și Dali la Muzeul Național de Artă Reina Sofia. La fel, în muzeu se află și o bibliotecă impozantă ce are în colecție peste 100 000 cărți, 3500 înregistrări audio și 1000 clipuri dedicate artei și istoriei. Intrarea e liberă doar în zilele de sâmbătă, de la 14:30, și în diminețile de duminică, până la ora 14:30.

Muzeul Prado este cel mai renumit muzeu din oraș și cea mai populară destinație, de altfel. Colecția sa de opere de artă concurează cu Luvrul. În prezent, Muzeul Prado cuprinde opere de artă impresionante, semnate de pictori precum Bosch, Velazquez, Durer, Raphael, Rubens, Titian, El Greco, Caravaggio, Rembrandt, van Dyck, Goya. Intrarea e liberă în fiecare zi, de luni până sâmbătă, de la 18:00 la 20:00, și duminică de la 17:00 la 19:00.

Și pentru că nici o escapadă nu poate trece fără a admira vegetația urbană, fă o plimbare în Parcul Retiro. Pe teritoriul de 125 hectare, poți respira aer curat, face o plimbare cu barca pe lacul parcului, poți face sport sau chiar vizita alte două palate - Palatul de Cristal Palatul Velazquez, dar și Teatrul de marionete, unicul din Europa care desfășoară spectacole de păpuși în fiecare weekend.

Pentru că Madridul respiră fotbal îți sugerăm să treci pe la Stadionul Santiago Bernabeu, nu vei regreta la sigur. Stadionul echipei Real Madrid a găzduit trei finale europene, are propria stație de metrou și peste 2500 angajați pentru cea mai înaltă calitate a serviciilor: de la mâncare până la ghid turistic. Poate fi vizitat zilnic, între orele 10 și 19, în afara zilelor de 01 ianuarie și 25 decembrie.

Seara merită să dai o plimbare pe bulevardul Gran Via – principala stradă din Madrid. Îți dă senzația că ești într-un soi de New-York spaniol.

Când să zbori spre Madrid? Dacă vrei să zbori din Chișinău trebuie să știi că va dura un pic mai mult, asta deoarece nu există zboruri directe Chișinău-Madrid, astfel vei face una-două escale până să ajungi la destinație.Cele mai ieftine zboruri le prinzi în lunile noiembrie și februarie. Atunci, prețurile încep de la 70 euro într-o direcție. O variantă mai bugetară ar fi să alegi zborul din București, de unde poți găsi bilete de la 22 euro fără escale, într-o direcție.

Ai nevoie de viză pentru a vizita Spania? Nu, dacă deții un pașaport biometric. În acest caz, durata ta de ședere în Spania nu poate depăși 90 zile consecutive în ultimele 6 luni.

Cel mai potrivit timp de a vizita Madrid

Madrid se bucură de o climă mediteraneană foarte caldă și însorită. Vara temperaturile sunt foarte ridicate, cu maxime până la 400 C, care scad treptat toamna spre medii de 150C în Octombrie. Noiembrie e considerată prima lună de iarnă, înregistrează temperaturi scăzute cu minime până la 20C și precipitații de 50 mm pe metru pătrat. Ianuarie este cea mai vânturoasă lună a anului, iar aprilie – cea mai ploioasă.

Chisinau

26 May 2022
14°C min
16°C max

Madrid

26 May 2022
15°C min
17°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Madrid

CUM SA AJUNGI DE LA AEROPORT IN Madrid

Aeroportul Madrid Barajas

9 km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Odată ce ai decolat către Madrid, vei ateriza în ultimă instanță pe aeroportul internațional Madrid Barajas - al doilea aeroport ca marime din Europa. Are patru terminale şi o capacitate maximă de operare de o sută douăzeci de zboruri pe oră. Ce trebuie să știi e că are un terminal de check-in chiar în centrul financiar al Madridului. În centrul orașului ajungi de la aeroport în doar 12 minute cu metroul. La fel, circulă de la aeroport, și trenul, autobuzele nr. 200, 101.

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Madrid

Companii care zboară spre Madrid

test

Profil