Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Chisinau catre Nisa

De la 66€

Când să zbori la Nisa ca să economiseşti

prices: 66€ - 139€

Din Chisinau către Nisa

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Nisa este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 2 ore 49 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Nisa în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Air Moldova pe 2020-09-25

Cel mai ieftin zbor

66 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Nisa găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 30 ianuarie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Nisa: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Nisa dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

30 ian.
KIV
Chisinau
NCE
Nisa
26h 14m
De la
66€
20 feb.
KIV
Chisinau
NCE
Nisa
26h 14m
De la
72€
22 ian.
KIV
Chisinau
NCE
Nisa
46h 39m
De la
73€
5 feb.
KIV
Chisinau
NCE
Nisa
43h 59m
De la
76€
13 feb.
KIV
Chisinau
NCE
Nisa
26h 14m
De la
77€
11 dec.
KIV
Chisinau
NCE
Nisa
14h 14m
De la
83€

Avia bilete spre Nisa

Zboruri spre Nisa care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Nisa, iar returul îl găsești pe pagina Nisa - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Nisa sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Nisa.

Cel mai potrivit timp de a vizita Nisa

Temperatura in Nisa variază astăzi de la 3°C până la 6°C

Chisinau

13 Dec 2019
1°C min
1°C max

Nisa

13 Dec 2019
3°C min
6°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Nisa

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Nisa