Bilete de avion din Chisinau catre Bologna

De la 31€

Când să zbori la Bologna ca să economiseşti

prices: 31€ - 167€

Din Chisinau către Bologna

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Bologna este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 2 ore 19 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Bologna în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2022-04-30

Cel mai ieftin zbor

32 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Bologna găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 9 noiembrie 2021, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Bologna: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Bologna dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Wizz Air
9 nov.
KIV
Chisinau
BLQ
Bologna
2h 24m
De la
31.9€
Wizz Air
21 dec.
KIV
Chisinau
BLQ
Bologna
2h 24m
De la
31.9€
Wizz Air
30 ian.
KIV
Chisinau
BLQ
Bologna
2h 24m
De la
31.9€
Wizz Air
15 feb.
KIV
Chisinau
BLQ
Bologna
2h 24m
De la
31.9€
Wizz Air
16 ian.
KIV
Chisinau
BLQ
Bologna
2h 24m
De la
31.9€
Wizz Air
28 dec.
KIV
Chisinau
BLQ
Bologna
2h 24m
De la
31.9€

Avia bilete spre Bologna

Zboruri spre Bologna care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

De să vizitezi Bologna ? La vita è bella va fi primul tău gând ce-ți va trece în minte după ce pășești pragul aeroportului.Te invităm să descoperi frumusețile Italiei dintr-o altă perspectivă.Bologna, sau așa zisul oraș la rossa, datorită acoperișurilor sale de culoare roșie. Tot el, mai este numit și la grassa, spentru bucatele sale culinare deosebite. Inițial, ar trebui să știi că Bologna nu este un oraș scump și nu are o aglomerație turistică precum Roma sau Milano. Totuși, vei găsi o mulțime de ocupații, precum gustări gastronomice, muzee, escaladatul munților și distracții nocturne. De ce Bologna ? Simplu, aceasta are o istorie de milenii plină de evenimente și de legende. Aici a fost construită prima universitate din Europa în anul 1088 care rămâne a fi una dintre cele mai bune universități din lume. Viața culturală este bogată datorită numărului mare de studenți ce participă la numeroase evenimente de muzică, teatru, cinematografie și alte arte.Practic, în orice perioadă a anului, Bologna este la fel de vibrantă, cu o mulțime de biserici, muzee, restaurant și chiar și cluburi de noapte. Punem pariu că o să vrei să revii aici de multe ori.

Din moment ce ajungi la Bologna, în primul rând, trebuie să mergi în cel mai apropiat parc. Printre copaci și monumente o să descoperi multe păsări neordinare și plăcute. Vei savura și din frumusețea Munților Apenini care sunt vizibili de la altitudini înalte.

După ce inspiri din măreția peisajului, poți purcede la vizitarea primului obiectiv turistic: Fântâna lui Neptun. Aceasta este amplasată în inima orașului și reprezintă sculptura lui Neptun cu un tridon. Legenda spune că poți arunca o monedă în schimbul unei dorințe. Încearcă și tu!

Știi deja că, Bologna este un oraș cultural, de aceea te invităm să vezi și cea mai veche librărie din această regiune. Librăria Nanni, construită încă în anul 1825, aceasta reprezintă o adevărată valoare culturală și cuprinde unele din cele mai vechi exemplare de cărți din Italia.

Biserica San Petrionio - un alt obiectiv turistic ce-ți taie respirația. Ridicată încă din anul 1390, aceasta este un loc de refugiu pentru italieni și o construcție impresionantă pentru turiștii pasionați de studiul istoriei.

Iar dacă ți-ai dorit mult să vezi și Pisa, dar n-ai reușit, găsești turnul înclinat în Bologna. Legenda spune că acest turn s-a început a înclina încă din momentul construcției, de aceea a fost oprit și a rămas Mica Pisa din Bologna.

La final, îți sugerăm să descoperi adevăratul spirit italian, vizitînd Piața Maggiore. Ce poate fi mai bun decât o ceașcă de cafea aromată sau băutura preferată în timp ce te lași impresionat de arhitectura și peisajul din jur. Piata Maggiore se află în centrul orașului și dispune de un lanț mare de restaurante și de magazine. Asta înseamnă că poți să guști din plin de rafinamentul Italian atât când vine vorba de bucătărie, cât și de stil vestimentar.

Dacă vrei să vezi și ceva în afara orașului, la doar 4 kilometri, poți să vizitezi cel mai mare obiectiv turistic, Biserica San Luca. Situată pe Colle della Guardia (colina La Guardia), la 291 de metri înălţime, aceasta are o lungime de 3.796 metri şi face acum legătura între Bologna şi Santuario della Madonna di San Luca. Istoria spune că trebuie să ridici 3 km pe scări în tăcere ca să ajungi în vârful bisericii, și atunci, vei fi curățat de păcate. De la înălțime poți admira orașul roșu, dar și frumusețea Munților Apenini.

Când este mai bine să zbori la Bologna ? Bologna este un oraș masiv, avînd propria sa individualitate, cu diverse muzee, turnuri și palate cu o arhitectură inedită. Ca oraș turistic, Bologna este potrivit pentru fiecare lună a anului. Pentru a fi sigur că nimic nu-ți poate strica călătoria, îți sugerăm să-ți iai un bilet în luna mai sau august. Atunci, orașul este lipsit de turiști, iar prețurile sunt mai mici. Referitor la temperatură, în mediu, acestea variază între 20 și 28 grade Celsius.

Viza turistică pentru Bologna. Cetățenii Republicii Moldova care posedă pașapoarte biometrice nu au nevoie de viză turistică pentru Bologna.Cei cu pașaport obișnuit au nevoie să prezinte viza turistică de tip D care poate fi obținută la Ambasada Republicii Italiene din Republica Moldova. Vedeți aici cum se poate efectua procedura.

Cel mai potrivit timp de a vizita Bologna

Deoarece Bologna este localizată pe vale, orașul este supus unor furtuni ocazionale în timpul verii. Totuși, indiferent de ce lună a anului, Bologna are o climă plăcută. Cea mai bună perioadă pentru vizită este luna mai, atunci temperatura pe timp de zi este 25 grade Celsius, iar noaptea ajunge la 15 grade: perfect pentru plimbări nocturne și distracții de zi.

Chisinau

23 Oct 2021
22°C min
22°C max

Bologna

23 Oct 2021
11°C min
17°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Bologna

CUM SA AJUNGI DE LA AEROPORT IN Bologna

Aeroportul Bologna Guglielmo Marconi

6km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Aeroportul orașului este amplasat destul de aproape de centru, de aceea autobuzele circulă regulat și frecvent. Pentru început, ai nevoie de un bilet care poate fi procurat chiar la casa de bilete de la ieșirea din aeroport. Costul unui bilet până în centrul orașului este 5 EUR. Altă modalitate ar fi să-ți iai un taxi, costul căruia începe de la 8 EUR.

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Bologna

Companii care zboară spre Bologna

test

Profil