Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Barcelona catre Chisinau

De la 38€

Când să zbori la Chisinau ca să economiseşti

prices: 38€ - 137€

Din Barcelona către Chisinau

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Chisinau este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 3 ore 9 min – timp record pentru durata călătoriei din Barcelona spre Chisinau în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Air Moldova pe 2020-07-23

Cel mai ieftin zbor

39 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Barcelona către Chisinau găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 22 ianuarie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Chisinau: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Chisinau dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Wizz Air
22 ian.
BCN
Barcelona
KIV
Chisinau
3h 19m
De la
38.5€
Wizz Air
26 ian.
BCN
Barcelona
KIV
Chisinau
3h 19m
De la
45.1€
28 feb.
BCN
Barcelona
KIV
Chisinau
25h 29m
De la
51€
9 ian.
BCN
Barcelona
KIV
Chisinau
6h 29m
De la
53€
14 feb.
BCN
Barcelona
KIV
Chisinau
25h 29m
De la
54€
21 feb.
BCN
Barcelona
KIV
Chisinau
25h 29m
De la
55€

Avia bilete spre Chisinau

Zboruri spre Chisinau care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Barcelona - Chisinau, iar returul îl găsești pe pagina Chisinau - Barcelona.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Chisinau sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Chisinau.

Cel mai potrivit timp de a vizita Chisinau

Temperatura in Chisinau variază astăzi de la 6°C până la 6°C

Barcelona

16 Dec 2019
4°C min
14°C max

Chisinau

16 Dec 2019
6°C min
6°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Barcelona
Chisinau

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Chisinau