Bilete de avion din Chisinau catre Lisabona

De la 110€

Când să zbori la Lisabona ca să economiseşti

prices: 110€ - 293€

Din Chisinau către Lisabona

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Lisabona este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 4 ore 29 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Lisabona în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu FlyOne pe 2024-01-03

Cel mai ieftin zbor

110 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Lisabona găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 5 martie 2024, iar zborul va fi operat de Wizz Air Malta.

Lisabona: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Lisabona dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

5 mar.
KIV
Chisinau
LIS
Lisabona
16h 44m
De la
110€
15 dec.
KIV
Chisinau
LIS
Lisabona
22h 44m
De la
110€
17 dec.
KIV
Chisinau
LIS
Lisabona
26h 29m
De la
111€
20 feb.
KIV
Chisinau
LIS
Lisabona
22h 19m
De la
114€
19 mar.
KIV
Chisinau
LIS
Lisabona
22h 19m
De la
116€
30 ian.
KIV
Chisinau
LIS
Lisabona
20h 24m
De la
117€

Avia bilete spre Lisabona

Zboruri spre Lisabona care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

De mult visezi să te trezești dimineața cu priveliștea spre ocean, nu-i așa ? Ce zici să o faci chiar la Lisabona

Lisabona este capitala, dar și cel mai mare oraș al Portugaliei. Totodată, Lisabona este recunoscută ca un oraș de nivel mondial, fiind și unul dintre centrele economice importante de pe continent.

Situat la margine de Atlantic, Lisabona este un oraș maritim, cu o mulțime de porturi și muzee navale. Totodată, este și un oraș bogat în arhitectură. Peste tot vei putea vedea construcții gotice, romanice, manueline, baroce, moderne și chiar postmoderne.

Cu ce obiective turistice începi vizita. Există prea multe locuri frumoase ce merită vizitate, de aceea am structurat cele mai importante zone de odihnă și agrement. Începe cu Turnul Belem care este clădirea simbol a Lisabonei şi se află în cartierul cu acelaşi nume, situată un pic mai departe de centrul turistic. Turnul a fost realizat în scop de apărare, însă, de-a lungul timpului, a avut diferite roluri, printre care şi cel de închisoare. Astăzi, turnul este inclus în Patrimoniul UNESCO şi poate fi vizitat pentru 6 euro.

Dacă tot eşti aproape, poţi trece strada pentru a vizita şi Mănăstirea Jeronimos, apoi Muzeul de Arheologie. Pentru asta, ai nevoie de un bilet combinat de 12 euro.Următoarea țintă din capitala portugheză este Oceanario. Acesta a fost numit de TripAdvisor cel mai frumos acvariu din lume, în cadrul Traveller’s Choice 2015. În cei peste 20.000 de metri pătraţi convieţuiesc 15.000 de exemplare din 500 de specii. Expoziţiile temporare, precum cea a pădurilor subacvatice, a adunat de-a lungul timpului o mulţime de vizitatori.

Dacă îţi doreşti să fii unul dintre ei, poţi procura un bilet de intrare cu 18 euro și poți rămâne fascinat de lumea acvatică.

După aceasta, trebuie să vezi și Muzeul Naval care se află chiar în aripa vestică din Mănăstirea Jeronimos. Muzeul ete dedicat cercetătorilor geografici și păstrează amintirea marilor exploratori portughezi, în cinstea cărora s-a ridicat şi un monument. Muzeul prezintă o colecție impresionantă de 17.000 de articole dintre care modele de nave, hărți vechi, bărci, instrumente de navigație, diagrame, picturi, descoperiri arheologice și multe alte piese de muzeu.

Dacă traversezi strada în direcţia turnului Belem, vei descoperi monumentul dedicat navigatorilor portughezi, unde este sculptat în basorelief şi Vasco da Gama.

Pentru a afla mai multe din cultura și istoria portugheză, treci și pe la Catedrala Se care este cea mai importantă clădire religioasă din Lisabona. Începînd cu secolul al XII-lea, ea a găzduit botezurile şi căsătoriile nobilimii portugheze. În ciuda faptului că exteriorul bisericii vechi seamănă mai mult cu o fortificație decât cu un centru religios, catedrala impresionează prin detaliile din interior. Aceasta a fost construită pe locul unei moschei de către cruciaţii creştini, iar astăzi o poţi vizita pentru 2.5 euro.

Cel mai bun timp ca să descoperi Lisabona.

Capitala portugheză își bucură turiștii cu veri călduroase ce pot dura până în luna septembrie, cu primăveri însorite și cu toamne și ierni blânde, dar destul de imprevizibile. Cele mai aglomerate perioade de turiști sunt de la sfârșitul lui iunie până la finalul lui august. Totuși, dacă vrei să eviți perioadele toride și temperaturile ce depășesc uneori și 40 de grade Celsius, nu e o perioadă potrivită pentru tine.

Recomandăm să îți iei un bilet la Lisabona în perioada mai-iunie, atunci are loc cel mai tare Festival de Musica de Sintra, aici se adună muzicieni clasici din toată lumea. Tot atunci, începe un alt festival Festas de Lisabona la care toată lumea se costumează și iese în stradă.

Cel mai potrivit timp de a vizita Lisabona

Lisabona are o temperatură foarte plăcută tot anul. Din acest punct de vedere, este un oraș ce poate fi vizitat oricând. Între lunile iunie și septembrie clima este considerată perfectă, astfel temperaturile maxime ajung și la 29 grade Celsius și plouă aproximativ doar 44mm în fiecare lună. Iarna, Lisabona este la fel călduroasă, doar că oricum, ai mai puține șanse de a face plajă. Temperaturile, în sezonul rece, sunt cuprinse între 13 și 18 grade Celsius.

Chisinau

07 Dec 2023
1°C min
1°C max

Lisabona

07 Dec 2023
12°C min
14°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Lisabona

CUM SA AJUNGI DE LA AEROPORT IN Lisabona

Aeroportul Lisabona

7km de centrul orașului
Vezi pe harta

De la aeroportul lusitan Humberto Delgado, poți lua, spre centrul orașului metroul. Acesta pornește chiar de la aeroport, și biletul costă doar 1.40 euro. De asemenea, încearcă Aerobusul, ce pleacă din 20 în 20 de minute. Acestea ajung în centru în cel mult patruzeci de minute. Dacă te grăbești, poți scurta drumul cu un taxi, pentru un preț de 15 euro.

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Lisabona

Companii care zboară spre Lisabona

test

Profil