Bilete de avion LOS ANGELES

Bilete de avion spre Londra

Dacă îți dorești să faci o rezervare la bilete de avion spre Londra, avigo.md are cele mai bune oferte și este gata să îți răspundă la întrebări la orice oră a zilei. Vei descoperi că cele mai bune prețuri la biletele de avion către Londra le poți comanda pe site-ul www.avigo.md.

De asemenea, un alt beneficiu al site-ului nostru este că prețul tuturor biletelor îl afișăm în lei, dolari și euro.

Ce trebuie să știi dacă zbori în Londra?

Orașul Londra este recunoscut în lume după autocarelor și cabinele telefonice de culoare roșie, pe care nu le mai regăsești nicăieri în lume. Este considerat de către turiștii din întreaga lume drept unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa datorită obiectivelor sale turistice.

În capitala Angliei și a Regatului Unit se află sediul Guvernului, reședința regală de la Palatul Buckingham, cât și multe alte galerii de artă și muzee.

Istoria orașului Londra

Potrivit istoricilor, inițial, orașul Londra a fost o așezare celtă. În anul 43 după Hristos, romanii au fondat orașul Londinium(actualul oraș Londra). În 61 d.Hr., noul oraș roman este asediat, prădat și ars până la temelii de către răsculații celți conduși de regina Boadicea.

Ulterior, după căderea Imperiului Roman, Londinium a fost abandonat. La începutul secolului al X-lea, Londra și Westminster s-au unit și au devenit cel mai mare oraș al Angliei. Din secolul al XII-lea a devenit capitala regatului.

Între secolele al XVI-lea și al XX-lea, Londra a avut o perioadă înfloritoare, fiind capitala Imperiului Britanic. Creșterea orașului s-a accelerat în secolul al XVIII-lea, astfel că la începutul anilor 1800 Londra devenise cel mai mare oraș al lumii.

În ce perioade ale anului să vizitezi Londra?

Majoritatea dintre voi cunosc că în Londra plouă foarte des și vremea de afară este de cele mai multe ori imprevizibilă. Atunci când te pornești în Londra nu uita să ai mereu o umbrelă în geantă și încălțăminte impermeabilă, în special în perioada rece a anului.

În timpul ierii, temperaturile scad sub 0 grade Celsius, iar în timpul verii depășesc +27 de grade.

Ce poți vedea în Londra?

Londra este o adevărată oază a obiectivelor turistice. Începe călătoria cu Westminster Abbey, Catedrala Sfântului Paul, Turnul Londrei, National Galery și Trafalgar Square.

De asemenea, nu uita să descoperi muzeele din regiune. Unul dintre ele este Sir John Sloane Museum.

Plimbă-te neapărat cu metroul, care face parte dintr-o rețea extraordinară numită „Underground”, dar cunoscută și ca „The Tube”.

Cu siguranță vei trece pe la cele mai importante instituții de stat care își au sediile în centrul Londrei, renumitul ceas Big Bang și moscheele de la periferiile orașului.

Ce poți mânca în orașul Londra?

Britanicii nu se pot lăuda cu o gastronomie variată, dar sunt câteva bucate tradiționale care merită să le încercați. Iată câteva dintre acestea: fazan la cuptor cu sos de pâine, carne de vită la cuptor și budincă de Yorkshire cu sos de hrean, cârnați și piure de cartofi cu muștar englezesc iute, friptură cu ceapă, friptură și plăcintă de rinichi, pâine cu brânză și ceapă murată, pește și cartofi prăjiți cu sare cu oțet sau musaca cu sos Worcestershire.

De asemenea, trebuie să încercați deserturile: budinca servită fierbinte cu stafide, plăcinta cu mere sau prune, tarta cu umplutură de cremă de căpșuni, budincă de ghimbir servită fierbinte cu sos de ghimbir.

Cât te costă o zi în Londra?

Londra este un oraș costisitor. Un hotel de trei stele te poate costa de la 100 de euro pentru o noapte. La fel, costisitoare sunt și taxiurile, restaurantele și biletele în muzeele din Londra.

Din acest motiv, atunci când te pornești să vizitezi un așa oraș ca Londra, fii pregătit cu sume de câteva sute de euro pentru doar câteva zile.

Cum ajungi în Londra?

După ce ai comandat pe avigo.md și ți-ai pregătit bagajul, urci în transport și te deplasezi spre aeroport.

Există o serie de companii aeriene care operează curse direct în Londra de la Chișinău. Aceste curse operează de câteva ori pe săptămână. Dar, de multe ori, companiile te vor sfătui să faci escală într-un alt oraș european: Chișinău-Viena, ulterior Viena-Londra.

Bilete ieftine Chisinau Londra de la compania Ural Airlines găsiți pe site-ul nostru www.avigo.md