Bilete de avion din Chisinau catre Barcelona

De la 49€

Când să zbori la Barcelona ca să economiseşti

prices: 49€ - 112€

Din Chisinau către Barcelona

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Barcelona este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 3 ore 34 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Barcelona în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2023-02-14

Cel mai ieftin zbor

50 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Barcelona găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 14 februarie 2023, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Barcelona: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Barcelona dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Wizz Air
14 feb.
KIV
Chisinau
BCN
Barcelona
3h 34m
De la
49.22€
Wizz Air
10 dec.
KIV
Chisinau
BCN
Barcelona
3h 34m
De la
49.22€
Wizz Air
22 nov.
KIV
Chisinau
BCN
Barcelona
3h 34m
De la
49.22€
Wizz Air
3 dec.
KIV
Chisinau
BCN
Barcelona
3h 34m
De la
49.22€
Wizz Air
15 nov.
KIV
Chisinau
BCN
Barcelona
3h 34m
De la
49.22€
Wizz Air
3 ian.
KIV
Chisinau
BCN
Barcelona
3h 34m
De la
49.22€

Avia bilete spre Barcelona

Zboruri spre Barcelona care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

De ce să-ți cumperi un bilet spre Barcelona? Cum ar fi să-ți dedici o vacanță într-un oraș deosebit, orașul lui Antoni Gaudi ? Recunoaște, ești curios de ce capitala Cataluniei poartă numele unui arhitector. Suntem aici ca să dezvăluim misterul. Probabil ți-ai dat seama, este vorba despre Barcelona, al 2-lea oraș ca mărime din Spania, situat pe malul mării Mediteraniene, la 120 km de lanțul muntos ai Prienilor, care apropo, adăpostește anual 8 milioane de turiști, iar mai jos îți demonstrăm farmecul Barcelonei. În primul rând, Barcelona este considerată leagănul geniului Antoni Gaudi, deoarece orașul îi poartă amprentele în 18 structuri arhitecturale, iar cea mai importantă este Sograda Familia, despre care vorbim un pic mai târziu.

Când este mai bine să zbori la Barcelona? Datorită temperaturilor care niciodată nu scad sub 8 grade, Barcelona este orașul care poate fi vizitat pe parcursul întregului an. Vara este sezonul caniculei și toți turiștii se adună ca să admire Barcelona. Totodată, vara sunt organizate cele mai tari festivaluri din oraș. De asta, cele mai populare zboruri spre Barcelona sunt în lunile iulie, august, dar și primele lui de toamnă: septembrie și octombrie.Noi îți sugerăm să vizitezi Barcelona în luna octombrie, atunci timpul este minunat, apa încă este potrivită pentru plajă, numărul turiștilor scade și, respectiv, se micșorează considerabil și prețurile.

Obiective turistice. Când îți planifici călătoria începi cu locurile e care urmează să le vizitezi. Principalele obiective turistice din Barcelona sunt cele cu trimitere la arhitectorul Antoni Gaudi și, inevitabil, obiectivele legate de faimoasa echipă de fotbal F.C. Barcelona. Iată câteva din obiectivele pe care trebuie să le vezi cu siguranță când ajungi la Barcelona.

Sagrada Familia - simbolul Barcelonei. Biresica a fost proiectată de marele arhitector despre care tot vorbeam mai sus –Antoni Gaudi. Ea ilustrează o clădire nemaipomenită cu 18 turnuri, reprezentîndu-i pe cei 12 apostoli, cei 4 evangheliști, Fecioara Maria și, cel mai înalt turn, pe Iisus Hristos.
Camp Nou - stadionul celor mai tari fotbaliști. Chiar dacă ești sau nu amator de fotbal, stadionul îți va tăia respirația. În primul rând, acesta este un obiectiv, datorită vedelor ce au evoluat aici, precum Messi și Ronaldo. Dacă ajungi aici, cu siguranță pleci încărcat de multă energie.
Portul de yachturi din Barcelona. Din cauza Jocurilor Olimpice din 1992, Portul Vell a fost scos din uz și transformat într-un port pentru yachturile moderne. De asemenea, aici găsești clădirea Aduana, o veche clădire vamală și un ponton unde se afla noul World Trade Center iar, dacă aceasta nu ar fi de ajuns, Port Vell merită vizitat , deoarece reprezintă un centru comercial și de agrement.
Muzeul de ciocolată. Ți-ar plăcea să mănânci un bilet de intrare ? Atunci aici e locul tău. Muzeul de ciocolată este primul de acest gen din Catalunia și te va cuceri prin originalitate și, desigur, prin dulciuri. Aici poți vedea o gorilă sau chiar pe Don Quixote proiectați în totalmente din ciocolată. Dacă mergi acolo, cu siguranță vei avea parte de o vacanță duuulce.
La Ramba - bulevardul mereu în mișcare. Din întâmplare sau nu, dar odată ajuns în Barcelona, vei vizita acest cartier. La Ramba este situat în inima orașului. Dacă treci pe acolo, vei descoperi sute de turiști, animatori stradali, cafenele, puburi și localinici care sunt mereu zâmbitori.
Montjuic - natura orașului. După ce ai obosit de aglomerația orașului îți propunem o drumeție până la Palatul Național, care se află la o altitudine înaltă față de oraș. Aici poți vizita o cetate care datează încă din secolul XVII, realizînd o frumoasă incursiune în istorie.
Descoperă lumea acvatică. Ești curios să vezi cum arată marea în profunzimea ei, atunci locul tău este la Aquarium Barcelona care este cel mai mare din această regiune. Ai șansa să admiri sute de specii maritime, și să descoperi lumea acvatică altfel.
Lumea lui Picasso. Totuși, să nu uităm de artă. Muzeul Picasso se află în regiunea Barri Gotic, care în sine, presupune un obiectiv turistic. Aici ai șansa să evadezi din aglomerație și din ambuteiaje, primind satisfacție de la operele de artă ale lui Picasso și de la arhitectura gotică.

Viza turistică. Cetățenii din Republica Moldova care posedă pașapoarte biometrice nu au nevoie de viză turistică pentru Spania. Deținătorii pașapoartelor simple, în continuare au nevoie de viză. Ambasada Republicii Cehe la Chişinău eliberează vize Schengen pentru Regatul Spaniei. Aceasta a încheiat un acord pe baza căruia cererea de viză Schengen de tip A şi de tip C cu o şedere de pînă la 90 de zile. Aceasta poate fi depusă în reprezentanţă la secţia consulară a Ambasadei. Mai multă informație găsești aici .

Cel mai potrivit timp de a vizita Barcelona

În Barcelona, cele mai reci luni sunt ianuarie și februarie, în restul anului, vremea variază între 12 și 26 grade Celsius. Aceste temperaturi sunt perfecte pentru a face plajă și pentru a te bucura de distracții cam pe parcursul întregului an.

Chisinau

26 May 2022
11°C min
13°C max

Barcelona

26 May 2022
17°C min
21°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Barcelona

CUM SA AJUNGI DE LA AEROPORT IN Barcelona

Aeroportul El Prat

12km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Totuși, una din primele dileme pe care s-ar putea să le ai când ajungi la Barcelona este cum ajungi în oraș de la Aeroport. Există câteva căi de circulație, și anume: metrou, tren și autobuz. Îți recomandăm să folosești cartela T10, aceasta este o cartelă a transportului comun și îți oferă 10 călătorii la 9,99 EUR, respective, dai 1 EUR pe o călătorie, este cel mai mic preț întâlnit în Spania. Aeroportul din Barcelona, El Prat, are două terminale, T1 şi T2, între care există un shuttle bus gratuit, unde ai șansa să procuri o cartela T10. De la aeroport, metroul îl iai de la linia L9, biletul se numește Billete Aeroporto și costă 4,50 EUR, vezi aici harta metroului din Barcelona .

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Barcelona

Companii care zboară spre Barcelona

test

Profil