Bilete de avion din Chisinau catre Zurich

De la 99€

Când să zbori la Zurich ca să economiseşti

prices: 99€ - 148€

Din Chisinau către Zurich

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Zurich este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 6 ore 34 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Zurich în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2021-11-26

Cel mai ieftin zbor

99 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Zurich găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 2 octombrie 2021, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Zurich: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Zurich dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

2 oct.
KIV
Chisinau
ZRH
Zurich
8h 34m
De la
99€
14 iun.
KIV
Chisinau
ZRH
Zurich
29h 4m
De la
101€
9 iul.
KIV
Chisinau
ZRH
Zurich
38h 34m
De la
104€
29 aug.
KIV
Chisinau
ZRH
Zurich
44h 34m
De la
104€
19 aug.
KIV
Chisinau
ZRH
Zurich
44h 34m
De la
105€
7 iul.
KIV
Chisinau
ZRH
Zurich
34h 59m
De la
106€

Avia bilete spre Zurich

Zboruri spre Zurich care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Zurich, iar returul îl găsești pe pagina Zurich - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Zurich sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Zurich.

Cel mai potrivit timp de a vizita Zurich

Temperatura in Zurich variază astăzi de la 18°C până la 22°C

Chisinau

12 Jun 2021
13°C min
13°C max

Zurich

12 Jun 2021
18°C min
22°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Zurich

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Zurich

test

Profil