Compania Aeriana FlyOne

FLYONE, zboruri unice la preț avantajos.  Compania FLYONE este cea mai tânără din Republica Moldova, care în foarte scurt timp, a atins scopuri înalte. FLYONE s-a lansat în anul 2016 și a venit pe piață cu o alternativă de zbor sigură, confortabilă și accesibilă ca preț . Este considerată o companie aeriană Low Cost, dar care nu uită să ofere pasagerilor calitate înaltă și chiar lounch-uri în timpul zborului. În prezent, compania operează zboruri către 12 destinații, 7 curse regulate și 4 curse charter . Cu toate că este o companie tânără, foarte rapid a reușit să devină unul dintre liderii pieții avia din Republica Moldova. Totul se datorează nivelului înalt de deservire, managementului profesionist și, nu în ultimul rând, prețurilor mici.

  • Adresa: MD-2025, Arborilor 17/2, Chisinau, Moldova
  • Telefon: +373 220 22 777
  • Parcul de avione conține: 3 Avioane
  • Codul IATA: 5F
  • Web: www.flyone.md

Recenzii

4.4
Evaluare bazată pe
6 recenzii
4.2
General
4.5
Punctualitate
4.6
Prețul biletelor
4.4
Transportul bagajelor
4.6
Personal
4.2
Rețeaua de conexiuni
4.5
Timpul călătoriei
4.4
Mâncare

Regulile de calatorie

Bilete și plăți. FLYONE oferă pasagerilor șansa de a utiliza un nou serviciu online pentru rezervări, comod și simplu în utilizare. MyFLYONE este o aplicație online care oferă oportunitatea de a efectua o înregistrare rapidă, slavează documentele de călătorie, adaugă servicii adiționale. Acest serviciu te ajută să faci check-inul mai ușor, poți anula sau modifica rezervarea și șansa să vezi rezervările anterioare. Biletele mai pot fi cumpărate și direct de la agenție. Biletul online se achită cu un card de tip Visa, MasterCard și AMEX. Pentru achitarea cu cardul rezervarea este valabilă numai 30 de minute de la ora inițierii. De asemenea, achitarea biletului mai poate fi efectuată prin intermediul terminalelor QIWI, în numerar, în ziua efectuării rezervării.

Check-in și orar. Check-in-ul este disponibil cu 30 zile până la zbor contra unei taxe de 10 euro. Dacă ai selectat locul, poți face și rezervarea în același moment. De asemenea, check-in-ul poate fi făcut și gratuit cu 24h până la decolare și disponibil până la 4h înainte de zbor pe pagina oficială a companiei www.flyone.eu. Înregistrarea prealabilă trebuie să fie prezentată obligatoriu în format digital, astfel încât să poată fi citit de scanere, de altfel, e nevoie de versiunea printată A4. De asemenea, serviciile de control ale unor aeroporturi impun obligatoriu versiunea printată. De reținut e că în lipsa înregistrării, se va aplica tariful pentru check-in la aeroport în sumă de 20 euro.

Bagaj Toți pasagerii FLYONE au dreptul gratuit la un singur bagaj de mână, cu dimensiunea 40x30x20 cm care va fi plasat sub scaun. În cazul în care depăşeşte aceste norme va fi predat ca bagaj de cală. Bagajul de cală poate fi de trei dimensiuni, 10 kg , 20 kg și 30 kg. Dacă bagajul depășește normele admise sau nu este inclus în suma biletului, atunci va fi considerat drept exces de bagaj și va fi nevoie de o taxă suplimentară. Astfel pentru bagajul de 10 kg - 15 euro înafara aeroportului, 20 euro la aeroport, bagajul de 20 kg - 20 euro înafara aeroportului, 40 euro la aeroport și bagajul de 30 kg - 30 euro în afara aeroportului, și 60 euro la aeroport.

Opțiuni pentru confort FLYONE Priority presupune un serviciu suplimentat ce oferă o atenție sporită față de pasageri prin reducerea timpului de îmbarcare și eliminarea timpului de așteptare a bagajului. Alte avantaje sunt : o geantă mică în salon, se permite o geantă de până la 10 kg cu dimensiunile admise de 50 x 40 x 25 cm în salonul aeronavei și transport către aeronavă, cu minibus, pentru zboruri cu decolare din Chișinău. Acesta poate fi solicitat la tariful de 10 euro.

Animale de companie Compania FLYONE permite doar transportarea câiniilor şi a pisicilor, însă neapărat cu acordul preventiv al companiei. Transportarea acestora se va efectua în containere speciale şi numai în salonul aeronavei. Nu se acceptă transportarea animalelor în cală. Este important ca în momentul procurării biletului, pasagerul să comunice agentului intenţia de a transporta animale. Pentru transportarea animalelor este o taxă suplimentară de 50 euro. Masa totală a containerului și animalului nu trebuie să depăşească 8kg, iar suma dimensiunilor 115 cm (50 x 40 x 25).

Ce spun clientii despre FlyOne

Descoperă experiența FlyOne de la cei care au zburat cu această companie

Maria
1 ianuarie 2020
2

Am rămas dezamăgită ...

Din păcate mi-a fost refuzată viza și vreau să-mi anulez biletul, dar nicidecum nu pot. Când sun la companie mi se spune „toți operatorii sunt ocupați” nu-mi răspund nici pe site-ului web, nici pe poștă nu am primit răspuns. La aeropot mi-au spus că nu mă pot ajuta. Am rămas dezamăgită, o totală lipsa de respect pentru clienți.

2
General
2
Punctualitate
2
Prețul biletelor
2
Transportul bagajelor
2
Personal
2
Rețeaua de conexiuni
2
Timpul călătoriei
2
Mâncare
Aliona
24 decembrie 2019
4.5

Totul a fost bine!

Am zburat cu Fly One cursa Chișinău - Lisabona. Am aflat despre companie doar după ce-am cumpărat biletul. Moral, eram pregătită pentru ce-i mai rău. Dar totul a fost bine. La ghișeu bagajul de mână nu a fost cântărit și nici măsurat. Am decolat cu 10 minute mai târziu, aterizarea la timp. Personalul este grijuliu și binevoitor. Pe parcursul zborului am servit tartine, suc, ceai, cafea, apă la alegere. Neajunsuri: spațiu mic între locuri pentru fiul meu cu înâlțimea de peste 2 m. chiar a fost o problemă . La general nu este atât de grav precum se vorbește, doar trebuie să vă informați despre toate nuanțele zborului la procurarea biletelor.

4
General
5
Punctualitate
5
Prețul biletelor
5
Transportul bagajelor
5
Personal
3
Rețeaua de conexiuni
5
Timpul călătoriei
4
Mâncare
Monica
2 decembrie 2019
5

O companie excelentă!

O companie excelentă, am avut mare plăcere să cunosc un personal foarte calificat și amabil. Am fost hrăniți cu sandvișuri de curcan și porc, și băuturi răcoritoare, deși am zburat doar 2h . Am rămas mulțumită de acurateția piloților și profesionalismul lor.

5
General
5
Punctualitate
5
Prețul biletelor
5
Transportul bagajelor
5
Personal
5
Rețeaua de conexiuni
5
Timpul călătoriei
5
Mâncare
Nicolai
19 noiembrie 2019
3.1

Rusineeee !!!!

Pentru bilete cumpărate , check-inul trebuia făcut cu 24h înainte de zbor. Când a venit acea zi, site-ul lor nu funcționa. Am încercat să-i apelăm, dar fără rezultat. În final, când am ajuns la aeroport, am fost impuși să achităm înregistrarea 30 de euro. Am rămas nemulțumiți.

2
General
3
Punctualitate
4
Prețul biletelor
3
Transportul bagajelor
4
Personal
3
Rețeaua de conexiuni
3
Timpul călătoriei
3
Mâncare
Corina
2 noiembrie 2019
4.6

Un mic minus ;)

Cu toate că zborul meu a fost reținut cu 2 ore, am rămas satisfăcută de călătorie. Aleg această companie de fiecare dată când zbor. Ei au cele mai mici prețuri și ca bonus te mai și hrănesc în avion. Minus pe care l-am întâlnit este spațiu mic dintre scaune, eu sunt o femeie înaltă și îmi este uneori dificil.

4
General
5
Punctualitate
5
Prețul biletelor
4
Transportul bagajelor
5
Personal
4
Rețeaua de conexiuni
5
Timpul călătoriei
5
Mâncare
Profil