Conexiuni smart

Până la 70% economie

Călătoreşte şi economiseşte. Alege conexiunile smart pentru că sunt mai avantajoase cu pâna la 70% decât conexiunile obişnuite. Zborurile tale vor fi operate de companiile aeriene care propun cele mai mici prețuri ale momentului fie ele low-cost sau de linie şi te vor aduce la destinaţia dorită fără riscul de a rata conexiunea şi fără costuri supli­mentare.

Vezi oferte
Ce înseamnă conexiuni smart?

Ce înseamnă conexiuni smart?

E serviciul exclusiv avigo.md care oferă bilete de av­ion la preț redus graţ­ie modului prin care conectăm zboruri de la companiile aeriene diferite.

De ce economiseşti?

Când alegi conexiuni­le smart, economiseş­ti până la 70% din tariful biletelor de avion. Îți planificăm itinerarul cu conexiuni de la comp­aniile aeriene care oferă cele mai mici prețuri ale momentului. Bucură-te de călă­torie şi lasă tot în grija noastră cu un singur click.

De ce economiseşti?
Ce câştigi cu o conexiune smart?

Ce câştigi cu o conexiune smart?

Ai garanţia că vei ajunge la destinaţie, chiar dacă ai ratat conexiunea ta din cauza unei întârzieri, anulări sau schimb­ări de orar. Îţi vom oferi alte bilete de avion fără niciun cost suplimentar aşa încât tu să-ţi co­ntinui călătoria fără griji.

Ce faci cu banii economisiţi?

Prelungeşti călătoria

Achiţi o nouă călătorie

Plăteşti bagajele suplimentare

Îţi iei o bere

oferta saptamanii avigo.md

Spre regret, la momentul dat lipsesc actiuni active

Alerte tarif

Pescuieşte oferta ta! Setează destinația şi prețul dorit, iar noi te anuțăm când avem oferta solicitată.
Profil