Conexiuni smart

Până la 70% economie

Călătoreşte şi economiseşte. Alege conexiunile smart pentru că sunt mai avantajoase cu pâna la 70% decât conexiunile obişnuite. Zborurile tale vor fi operate de companiile aeriene care propun cele mai mici prețuri ale momentului fie ele low-cost sau de linie şi te vor aduce la destinaţia dorită fără riscul de a rata conexiunea şi fără costuri supli­mentare.

Vezi oferte
Ce înseamnă conexiuni smart?

Ce înseamnă conexiuni smart?

E serviciul exclusiv avigo.md care oferă bilete de av­ion la preț redus graţ­ie modului prin care conectăm zboruri de la companiile aeriene diferite.

De ce economiseşti?

Când alegi conexiuni­le smart, economiseş­ti până la 70% din tariful biletelor de avion. Îți planificăm itinerarul cu conexiuni de la comp­aniile aeriene care oferă cele mai mici prețuri ale momentului. Bucură-te de călă­torie şi lasă tot în grija noastră cu un singur click.

De ce economiseşti?
Ce câştigi cu o conexiune smart?

Ce câştigi cu o conexiune smart?

Ai garanţia că vei ajunge la destinaţie, chiar dacă ai ratat conexiunea ta din cauza unei întârzieri, anulări sau schimb­ări de orar. Îţi vom oferi alte bilete de avion fără niciun cost suplimentar aşa încât tu să-ţi co­ntinui călătoria fără griji.

Ce faci cu banii economisiţi?

Prelungeşti călătoria

Achiţi o nouă călătorie

Plăteşti bagajele suplimentare

Îţi iei o bere

oferta saptamanii avigo.md

Spre regret, la momentul dat lipsesc actiuni active

Alerte tarif

Pescuieşte oferta ta! Setează destinația şi prețul dorit, iar noi te anuțăm când avem oferta solicitată.