Bilete de avion VANCOUVER

Bilete de avion spre Treviso

Dacă îți dorești să faci o rezervare la bilete de avion spre Treviso, AVIGO are cele mai bune oferte și este gata să îți răspundă la întrebări la orice oră a zilei. Vei descoperi că cele mai bune prețuri la biletele de avion către Treviso le poți comanda pe site-ul avigo.md. Un alt beneficiu este că prețul tuturor biletelor noi îl afișăm în lei, dolari și euro.

Ce trebuie să știi dacă zbori la Treviso?

Treviso este o comună din provincia Treviso a Italiei. Această regiune are o populație de  aproape 100.000 de locuitori și se întinde pe o suprafață de 55,58 km².

Regiunea este adorată de turiștii care se plimbă cu mașina și iubesc picnicurile în aer liber.

În această zonă veți găsi vinuri exclusive și antreprenori care produc vinuri cu renume. Dacă preferați locurile liniște, dar care păstrează suflul unei urbe, Treviso este locul perfect pentru vacanța voastră.

Istoria orașului Treviso

Istoria orașului Treviso își are începutul în anul 89, din momentul când romanii i-au dat statutul de municipiu. Treviso a avut de suferit din punct de vedere economic și demografic după căderea Imperiului Roman de Apus.

Jumătate de mileniu mai târziu, între anii 1283-1312, orașul a avut parte de o creștere semnificativă. Din anul 1329 până în 1339, orașul s-a alăturat Republicii Venețiene. Către anul 1797, Treviso a fost cucerit de către francezi, conducerea cărora a continuat până la înfrângerea lui Napoleon.

În anul 1866 a fost alipit Regatului Italiei. În timpul primului Război Mondial, orașul deținea o poziție strategică, aproape de frontul austriac. Iar în timpul celui de al Doilea Război Mondial, orașul a fost bombardat. Din păcate, în acea perioadă a avut de suferit o mare parte din arhitectura medievală a orașului.

În ce perioade ale anului să vizitezi Treviso?

Treviso este o regiune cu o climă prietenoasă. Majoritatea anotimpurilor sunt prielnice pentru turiștii curioși. Din luna aprilie până în octombrie, temperaturile variază între +16 și +35 de grade.

În timpul iernii cad precipitații mai frecvente și din acest motiv evitați să vizitați această zonă în perioada rece a anului.

Ce poți vedea în Treviso?

Treviso, ca și multe orașe din Italia, are o serie de obiective turistice care merită a fi vizitate. Începeți excursia chiar din centrul orășelului care a fost reconstruit în totalitate după bombardamentele din cel de-al doilea război mondial.

În această zonă vă veți plimba pe străzile pavate și sub arcade. Orașul este încercuit de ziduri și apeducte.

O altă atracție turistică este Biserica Sfântul Francisc, care a fost construită în stil gotic. În interiorul bisericii vei descoperi o frescă bizantină cu Sfântul Cristofer.

În Capela Mare a bisericii vei putea admira picturi ai evangheliștilor, pictura Fecioarei și a celor Patru Sfinți din anul 1351. Biserica adăpostește mormântul lui Pietro Alighieri,  fiul lui Dante Alighieri și mormântul Francescăi Petrarca, fiica poetului Francesco.

Ce poți mânca în orașul Treviso?

Din punct de vedere al culturii gastronomice, oraşul este cunoscut pentru radicchio rosso di Treviso şi pentru şpriţ (un aperitiv). Potrivit experților în gastronomie, prăjitura tiramisu ar fi fost produsă pentru prima oară într-un restaurant din Treviso, în anii ’60.

Când vă aflați în Treviso gustați din lasagna, paste carbonara, risotto milanez și celebra pizza.

Cât te costă o zi în Treviso?

Hotelurile în Treviso sunt relativ ieftine. Pentru o cameră într-un hotel de 3 stele vei achita 35 euro, dacă preferi apartamente mai sofisticate în hoteluri de 4 su 5 stele, atunci vei scoate din buzunar începând cu 80 - 100 de euro.

Mâncarea costă ca și în alte orașe din Europa. Astfel, pentru o masă copioasă ai putea achita  15- 25 de euro în funcție de localul în care vei mânca.

Cum ajungi în Treviso?

După ce ai comandat pe avigo.md și ți-ai pregătit bagajul, urci în transport și te deplasezi spre aeroport. Există o serie de companii aeriene care operează curse direct în Treviso de la Chișinău. Aceste curse operează de câteva ori pe săptămână.