Bilete de avion din Chisinau catre Paris

De la 65€

Când să zbori la Paris ca să economiseşti

prices: 65€ - 150€

Din Chisinau către Paris

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Paris este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 2 ore 39 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Paris în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu HiSky pe 2024-03-28

Cel mai ieftin zbor

65 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Paris găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 17 decembrie 2023, iar zborul va fi operat de Wizz Air Malta.

Paris: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Paris dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Wizz Air Malta
17 dec.
KIV
Chisinau
PAR
Paris
18h 49m
De la
65€
14 dec.
KIV
Chisinau
PAR
Paris
6h 9m
De la
79€
16 feb.
KIV
Chisinau
PAR
Paris
28h 39m
De la
81€
6 feb.
KIV
Chisinau
PAR
Paris
47h 54m
De la
81€
30 ian.
KIV
Chisinau
PAR
Paris
49h 29m
De la
84€
Wizz Air Malta
16 ian.
KIV
Chisinau
PAR
Paris
23h 9m
De la
85€

Avia bilete spre Paris

Zboruri spre Paris care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

De ce să zbori la Paris. Planifici să pleci în concediu și vrei să îl petreci la maxim? Să călătorești și să descoperi locuri minunate? Ce zici de suflul francez și de romanticul Paris? Cu această ocazie, poți lua și a doua jumătate cu tine. Parisul este unul dintre cele mai mari orașe din Europa și unul dintre cele mai importante centre culturale și de afaceri. Este recunoscut ca fiind unul dintre cele mai frumoase și romantice orașe, fiind bogat prin moștenirea sa culturală.

Când e mai bine să zbori la Paris? Chiar dacă alegi o destinație populară cum e Parisul, îți recomandăm să îți planifici călătoria din timp ca să găsești bilete la preț avantajos. Ca să te bucuri din plin de splendoarea orașului, îți sugerăm să vizitezi Parisul în perioada primăverii, când orașul prinde culoarea de verde și, nu este atât de aglomerat ca în lunile de vară. Dacă urmărești constant ofertele companiilor aeriene, s-ar putea să găsești un bilet pentru cursa directă Chișinău-Paris la doar 65 eur. Și partea bună e că zborul durează numai 2h 39min.

Deoarece Parisul este un oraș turistic, vei avea multe locuri de vizitat. Cu siguranță, pentru început, ai vrea să vezi simbolul orașului- faimosul Turn Eiffel. Încă din anul 1886, acesta atrage tot mai mulți turiști, iar până în anul 1931 a fost cea mai înaltă construcţie din lume. Astăzi cred că nimeni nu își poate imagina Parisul fără această construcție fabuloasă. Dacă urci în vârful turnului, vei admira Parisul de la înălțime. Și noi îți sugerăm să o faci noaptea. Vizitează turnul noaptea, deoarece vei fi surprins de jocul nemaipomenit de lumini. Turnul Eiffel adună anual 7 milioane de vizitatori. Aceștia, urcă pe scări, pentru o taxă de intrare de 4 eur sau cu liftul, plătind de la 4.30 până la 15 eur. Prețul variază în funcție de nivelul la care doreşti să urci.

Un alt simbol al Parisului pe care trebuie să îl vizitezi este Arcul de Triumf, un monument istoric care a fost ridicat în anul 1805 cu ocazia victoriei lu Napoleon de al Austerlitz. Dacă vei urca pe acest arc de 50 metri, îți vei bucura ochii cu o priveliște frumoasă. Cert este că poți alege: fie urci cu liftul, fie ridici cele 284 de trepte. Intrarea pentru persoanele sub 18 ani este gratuită, pentru persoanele între 18-25 de ani este de 6 eur, iar pentru adulți- 9.50 eur.

Cine nu a văzut poze cu Marea Piramidă din Paris? Această piramidă a făcut înconjurul lumii prin poze, fiind un obiectiv turistic extrem de cunoscut. Aceasta este o construcţie din sticlă și din metal, iar împrejurul ei mai sunt construite trei piramide mai mici. Piramida e constituită din șase sute trei romburi și șaptezeci de segmente triunghiulare.

Marea Piramidă din Paris servește drept intrarea principală în Muzeul Luvru.

Nu ai cum să nu intri dacă ai ajuns până aici. Luvru este unul dintre cele mai cunoscute muzee din lume. Vei găsi mii de lucrări și opere de artă, peste 350 000 de exponate inestimabile, cele mai renumite fiind Mona Lisa, Piramida de sticlă, Venus din Milo și altele. Taxa de intrare în muzeu este de 15 eur per adult, iar pentru copii este gratuită. Ai la dispoziție întreagă zi pentru a explora muzeul.

Dacă preferi plimbările în aer liber şi eşti pasionat de natură, vizitează Grădinile Luxemburg din Paris. Parcul grădinilor are circa 25 ha și reprezintă un teritoriu privat în care poţi admira lacuri, fântâni arteziene și poteci elegante. Grădina se află pe malul stâng al Senei şi este considerată a fi un paradis vegetal. Printre monumentele pe care le găsești acolo, se numără și monumentul pictorului Eugene Delacroix. Un alt element deosebit îl constituie și fântâna familiei Medici. Pe lângă asta, acest loc este cel mai popular parc din întregul Paris prin multitudinea de flori și sculpturi pe care le cuprinde. Accesul în această gradină este gratuit.

Cel mai potrivit timp de a vizita Paris

În timpul verii, orașul se bucură de vreme caldă. Toamna și iarna temperaturile sunt mai scăzute. Clima este oceanică, de aceea, deseori vei întâlni precipitații. În perioada iulie-septembrie, temperatura medie este de 25 grade Celsius. În mijlocul verii temperaturile pot creşte până la 30 grade Celsius, iar în ianuarie acestea scad până la 6 grade Celsius.

Chisinau

02 Dec 2023
8°C min
8°C max

Paris

02 Dec 2023
2°C min
4°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Paris

CUM SA AJUNGI DE LA AEROPORT IN Paris

Aeroportul Roissy Charles de Gaulle

23km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Aerportul Orly

14km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Aeroportul Beauvais

90km de centrul orasului
Vezi pe harta

Principalul aeroport internațional din Paris este Roissy Charles de Gaulle și este unul dintre cele mai mari aeroporturi din Europa. Aeroportul este situat la o distanţă de 23 km de Paris. Poţi ajunge de la aeroport în centrul orașului cu trenul, autobuzul, taxiul sau cu mașina. Însă, cea mai rapidă modalitate, este trenul RER (linia B). Acesta trece la fiecare 12 minute prin aeroport.

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Paris

Companii care zboară spre Paris

test

Profil