
Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Bucuresti este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.
Lucrurile bune se pot realiza în 0 ore 49 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Bucuresti în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu HiSky pe 2024-07-26
61 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Bucuresti găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 6 februarie 2024, iar zborul va fi operat de Aegean Airlines.
Alege zborul tău către Bucuresti dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!
Zboruri spre Bucuresti care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.
De ce să alegi București? Ce zici, călătorim în “ Micul Paris al Europei de Est “ aflat la doar 357 km distanță de Chișinău ? E vorba de București, un oraș plin de contraste și identitate modernă. Aici găsești arhitectură glorioasă, blocuri zgârie-nori, dar și clădiri din era comunistă, parcuri imense, pieți publice și cartiere cu specific diferit. Capitala României este în continuă dezvoltare, ea îmbină un aer istoric cu o viață modernă a localnicilor. Aici vei admira clădiri bizantine, case construite în stilul Art Nouveaux , biserici vechi, catedrale impunătoare și bulevarde bucureștene uimitoare. București - cel mai mare oraș din România cu o viață vibrantă și un tempou alert de existență. Bucureștenii sunt zilnic în mișcare, ziua vei simți un aer de muncă ca în Times New Square, iar seara, printre cartierele orașului, vei simți o notă de distracție ca în Amsterdam.
Obiective turistice. Odată ajuns în capitala României, fă o cursă până la Palatul Parlamentului.De ce merită să-l vizitezi ? În primul rând, Palatul Parlamentului este a 2-a cea mai mare clădire administrativă din lume, iar ca volum este a 3-a cea mai mare clădire din lume. Totodată, această clădire ocupă și poziția ca una dintre cele mai grele clădiri din lume. Încă un argument pentru a admira acest obiectiv turistic este faptul că Palatul Parlamentului din București este cea mai scumpă clădire administrativă din lume.
Biblioteca Centrală Universitară.Proiectată de arhitectul francez Paul Gottereau, biblioteca este cea mai veche bibliotecă universitară din București. Aici găsim volume rare, manuscrise ale unor autori români valoroși, biblioteca fiind cel mai îndrăgit lăcaș literar din capitală.
Ziceam că București-ul reprezintă un mic Paris, iar ca să te convingi, vizitează și Arcul de Triumf, care a fost inspirat de arcul din Franța. Arcul de Triumf este construit din granit și din beton, iar pe partea opusă a acestuia, vezi inscripțiile a tuturor luptelor petrecute pe teritoriul României în cel De-al 2-lea Război Mondial.
Probabil ai auzit despre Centrul Vechi al capitalei, zona bucureșteană, care dimineața este liniștită, iar seara e plină de turiști și clocotește viața din plin. Aici, s-au construit zeci de baruri și de cafenele, zeci de clădiri arhitecturale franceze și pur și simplu, o atmosferă fantastică. Poți savura o ceașcă de cafea sau o bere la terase, sau poți admira din plin frumusețile orașului. Tot aici, ai șansă să întâlnești vedete românești moderne. Nu pierde această ocazie.
La doar câțiva pași de Centrul Vechi, se află Piața Unirii - un întreg lanț de magazine și mall-uri cu cele mai tari mărci de haine. Unirea Shopping Center, unul dintre cele mai vizitate mall-uri de la București. Aici, ai ocazia să aduni cadouri pentru cei dragi de acasă.
Așadar, află istoria capitalei și fă o plimbare pe Calea Victoriei, un bulevard întreg plin de amprentele trecutului. Fiecare clădire de aici are propria sa poveste, deși bulevardul a fost restaurat, amănuntele istoriei sunt păstrate. Tot aici, sunt și cele mai de lux hoteluri și cafenele, iar la capătul bulevardului, se află cea mai iconică clădire din București. Ți-ai dat seama despre ce clădire e vorba, nu?
Când e mai bine să zbori la București? Indiferent de climă, Bucureștiul te va fascina. Dacă îți faci griji în privința perioadei alese, atunci ia-ți un bilet pentru luna mai. Pe lângă căldura suportabilă și clima foarte plăcută, atunci orașul nu este aglomerat. Într-un weekend sau într-o vacanță mai îndelungată, orașul poate fi începutul momentelor tale de neuitat. Preferabil e să eviți luna octombrie, căci precipitațiile sunt umede, și plouă circa 30% din lună.
La București, clima este temperat continentală, respectiv nu se diferențiază de clima Republicii Moldova.Cea mai mare temperatură la București a fost înregistrată în luna iulie ( 26 grade Celsius ), iar cea mai scăzută a fost în luna februarie (-9 grade Celsius ). Lunile cu cele mai mari precipitații sunt Iulie, August și Septembrie . La București, temperatura medie anuală este 16 grade Celsius.
Indiferent din ce direcție aterizezi în aeroport, ai nevoie de un transport pentru a ajunge în oraș. Aeroportul International Henri Coada București, sau alt nume mai memorabil, Aeroportul Otopeni, este cel mai mare aeroport din Romanâia și se află la o distanță de 15 km față de oraș. Există două modalități de deplasare, autobuzul sau taxi. Sfatul nostru este să optezi pentru autobuz. La doar 3.50 roni ( 0.82 euro ) vei ajunge în centrul orașului. Pentru aceasta, ai nevoie de unul dintre autobuzele de pe liinile expres 780/782/783. Autobuzele sunt noi și confortabile, de tip Mercedes Ciaro sau Otokar.
test