Bilete de avion din Chisinau catre Bari

De la 42€

Când să zbori la Bari ca să economiseşti

prices: 42€ - 125€

Din Chisinau către Bari

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Bari este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 8 ore 4 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Bari în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Air Moldova pe 2022-02-28

Cel mai ieftin zbor

42 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Bari găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 20 octombrie 2021, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Bari: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Bari dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Wizz Air
20 oct.
KIV
Chisinau
BRI
Bari
20h 34m
De la
42€
12 sept.
KIV
Chisinau
BRI
Bari
26h 14m
De la
45€
Wizz Air
13 oct.
KIV
Chisinau
BRI
Bari
20h 34m
De la
47€
Wizz Air
16 nov.
KIV
Chisinau
BRI
Bari
19h 4m
De la
48€
Wizz Air
6 nov.
KIV
Chisinau
BRI
Bari
19h 4m
De la
48€
Wizz Air
13 nov.
KIV
Chisinau
BRI
Bari
19h 4m
De la
48€

Avia bilete spre Bari

Zboruri spre Bari care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Bari, iar returul îl găsești pe pagina Bari - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Bari sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Bari.

Cel mai potrivit timp de a vizita Bari

Temperatura in Bari variază astăzi de la 27°C până la 30°C

Chisinau

26 Jul 2021
18°C min
23°C max

Bari

26 Jul 2021
27°C min
30°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Bari

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Bari

Companii care zboară spre Bari

test

Profil