Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Chisinau catre Londra

De la 41€

Când să zbori la Londra ca să economiseşti

prices: 41€ - 125€

Din Chisinau către Londra

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Londra este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 2 ore 59 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Londra în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu FlyOne pe 2020-05-19

Cel mai ieftin zbor

41 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Londra găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 16 decembrie 2019, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Londra: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Londra dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

16 dec.
KIV
Chisinau
LON
Londra
19h 44m
De la
41€
Wizz Air
26 mar.
KIV
Chisinau
LON
Londra
3h 34m
De la
51.36€
Wizz Air
29 dec.
KIV
Chisinau
LON
Londra
3h 39m
De la
51.36€
28 ian.
KIV
Chisinau
LON
Londra
28h 14m
De la
54€
Wizz Air
23 mar.
KIV
Chisinau
LON
Londra
3h 39m
De la
56.71€
4 feb.
KIV
Chisinau
LON
Londra
28h 14m
De la
57€

Avia bilete spre Londra

Zboruri spre Londra care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

De ce să-ți cumperi un bilet spre Londra ?

Cum ar fi să profiți de o vacanță care te va capta prin o mulțime de surprize neașteptate ? Dacă ești pregătit să riști și să te distrezi, atunci Londra este destinația ta perfectă.

Inițial ar trebui să știi că Londra este un oraș cosmopolit, grație fluxului mare de persoane străine ce se află aici. Totuși, interesant este că numărul de vorbitori ai limbii române este de peste 230.000 persoane.

Cum ar fi să auzi vorbindu-se limba ta prin metrou sau prin parcuri ?

Muzee și festivaluri gratuite, arhitectură victoriană și neogotică, parcuri splendide și cartiere ale bogătașilor londonezi - sunt printre cele mai des întâlnite ocupații GRATUITE. Referindu-ne la muzee, fie vorba despre galeria de artă modernă Tate Modern, fie despre faimosul British Museum, nu îți va lua nimeni nici o liră drept taxă de intrare.

Indiferent de timpul și bugetul de care dispui pentru o vacanță în acest oraș britanic - Londra te va cuceri, mai întâi pentru un weekend, apoi poate și pentru o viață întreagă, cine știe ?!

 

Perioada potrivită ca să zbori la Londra ?

Londra este unul dintre cele mai vizitate orașe turistice din lume, conform Agerpres, anul trecut capitala Regatului Unit a atins un număr record de turiști, găzduind 18,6 milioane de turiști. Uimitor, nu ? Dar recunoaștem că aglomerația este deseori un obstacol pentru vacanță, respectiv, noi am găsit soluția ideală pentru tine.

Ce zici de luna August ? În această perioadă, Londra se bucură de luna concediilor și majoritatea localnicilor sunt plecați. Perfect pentru tine, mai ales că suma biletelor avia variază între 200-300 EUR dus-întors.

 

Viza turistică pentru Londra

Contează extreme de mult să nu uităm de viză. Da, da recunoaștem este un proces plictisitor și durabil, dar cetățenii Republicii Moldova, dacă nu dețin alt document străin, au nevoie de viză turistică pentru Anglia. Aplicarea pentru viză se face online pe http://www.visa4uk.fco.gov.uk/ sau pe https://www.gov.uk/ . După ce accesezi aceste linkuri, trebuie să completezi un formular pentru obținerea vizei.

Completarea formularului de viză durează aproximativ o oră, iar plata pentru viză se face doar online, taxele fiind de 106 euro taxa pentru viză și 59 lire taxa pentru serviciile  companiei TLScontact. Doar după ce completezi acest formular, poți face programarea la interviu și obține viza.

 

Obiective turistice

Cum alegi destinațiile turistice ce merită vizitate ? Este foarte important să știi să le alegi pe cele mai atractive deoarece la Londra sunt mii de atracții turistice. Totuși, am încercat să le selectăm pe cele esențiale.

Începem cu plăcerile. Recomandăm Buckingham Palace (încearcă să ajungi aici în jurul orei 11:30 ca să vezi cum se schimbă garda), Turnul Londrei, The British Museum (intrarea este gratuită), Big Ben și Parlamentul, Picadilly Circus, Trafalgar Square, Westmister Abbey (acolo unde au loc cununiile regale), Hyde Park, St. Paul’s Chatedral, Covert Garden și The London Eye.

Admiră peisajele uimitoare

Dealul Parlamentului, Sky Garden ( de unde poţi admira Londra de la 155 metri înălţime), Dealul Primerose sau Parcul Greenwich sunt locurile care îți vor lăsa amprenta puternică legată de blocuri zgârâie-nori și jocul uimitor al luminilor  nocturne.

Dacă îți propui să faci și shopping, atunci Oxford Street este una dintre cele mai populare zone din Londra unde nu ai timp să te plictisești. O să găsești lucruri pentru toate gusturile și, desigur, pentru orice buzunar. Totuși, dacă vine vorba de magazinele cu prețuri mai mari și cu nume de brand, le găsești și pe acestea prin zonă.

Explorează bucătăria englezească

Pun pariu, după un shopping, ți s-a făcut foame. Locul pe care ți-l recomandăm pentru micul dejun este J.D Wetherspoon, un lanț de puburi englezești care să găsesc în toată Anglia și care au prețuri destul de mici. Dacă nu ești o persoană capricioasă atunci poți profita de magazine, toate supermarketurile din Londra, precum Tesco sau Sainsbury’s, Meal Deal. Ceea ce înseamnă că într-un preț de aproximativ 3 – 4 lire poți să-ți cumperi un sandvici, salată sau paste, o băutură și o pungă mică de chipsuri.

 

Ca să cunoști și viața nocturnă din Londra, îți sugerăm să te îndrepți spre Camden Market. Este un cartier hippy, ce este plin de puburi și de terase unde poți să te relaxezi cu o bere bună sau un cocktail. Atenție însă la prețuri. Cele mai ridicate prețuri pentru alcool sunt în Londra. Aici o bere te costă nu mai puțin de 5 lire, iar un cocktail 10 lire. Totuși, aici alcool se consumă în orice moment al zilei, fie că este vorba de o halbă de bere la prânz sau de un cocktail, seara,s în timpul săptămânii.

Dacă totuși am stabilit că îți plac aventurile, atunci îți sugerăm să vizitezi Cartierul Soho, unde găsești cel mai mare lanț de cluburi și pubul gay. Aceste localuri îți vor face vacanța mai colorată. 

Curse din Londra spre orașe apropiate de Chisinau

Cel mai potrivit timp de a vizita Londra

Temperatura in Londra variază astăzi de la 7°C până la 8°C

Chisinau

13 Dec 2019
1°C min
1°C max

Londra

13 Dec 2019
7°C min
8°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Londra

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Londra

Companii care zboară spre Londra