Bilete de avion din Chisinau catre Milano

De la 54€

Când să zbori la Milano ca să economiseşti

prices: 54€ - 141€

Din Chisinau către Milano

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Milano este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 2 ore 19 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Milano în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu HiSky pe 2024-04-13

Cel mai ieftin zbor

54 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Milano găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 15 decembrie 2023, iar zborul va fi operat de Wizz Air Malta.

Milano: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Milano dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Wizz Air Malta
15 dec.
KIV
Chisinau
MIL
Milano
2h 44m
De la
54€
Wizz Air Malta
17 dec.
KIV
Chisinau
MIL
Milano
2h 44m
De la
54€
Wizz Air Malta
16 ian.
KIV
Chisinau
MIL
Milano
2h 44m
De la
62€
Wizz Air Malta
31 dec.
KIV
Chisinau
MIL
Milano
2h 44m
De la
66€
23 feb.
KIV
Chisinau
MIL
Milano
24h 9m
De la
67€
Wizz Air Malta
25 ian.
KIV
Chisinau
MIL
Milano
2h 44m
De la
70€

Avia bilete spre Milano

Zboruri spre Milano care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Dacă vrei să vizitezi locuri spledide și ești pasionat de lumea fashion, ia-ţi un bilet spre unul dintre cele mai stilate oraşe. Da! Pe lângă minunatele biserici, clădiri, monumente, sculpturi și muzee, Milano este una dintre capitalele modei din întreaga lume. Dar asta nu e tot, Milano este unicul oraş european care are 2 echipe de fotbal.

Cu ce obiectiv îţi începi vizita. Bineînţeles, vei începe cu catedrala Domul din Milano, care reprezintă emblema oraşului. Deşi a avut un drum lung până la finisare, aproape şase secole, catedrala gotică este cea mai mare catedrală din Italia şi a patra din lume după mărime. Aceasta este una dintre cele mai vechi clădiri din Europa. În 1705, un incendiu a deteriorat catedrala și bazilica, care au fost reconstruite, astfel înălțîndu-se Duomo. Construcţia catedralei a fost începută de arhiepiscolul Antonio da Saluzzo, în 1386. Cei care au colectat donaţii mari pentru lucrare au fost perspicacele Gian Galeazzo împreună cu vărul său arhiepiscop. La programul de construcţie au participat circa 300 de angajaţi. Catedrala are 135 de vârfuri din piatră şi este decorată în exterior cu 2245 de statui din marmură care îi definesc splendoarea și măreția.

Dacă preferi petrecerile, locul perfect în care poți să te distrezi este Navigllio-centrul petrecerilor de la Milano. Seara, aici se dau petreceri pe cinste, iar străzile sunt aglomerate de o mulțime de turiști. Îţi recomandăm să vii aici în luna aprilie deoarece vei prinde minunatele festivaluri Festa di Flori, perioada în care tot cartierul este împodobit cu flori şi Festa del Naviglio- ocazia perfectă să asculţi renumiţii artişti ai acestei ţări. Clădirile joase creează atmosfera de mister a orașului cu suflu italian. Ca să descoperi ce ascunde, într-adevăr, cultura italiană, îți sugerăm să mergi la târgul de vechituri. Organizat în prima duminică a fiecărei luni, târgul de vechituri te lasă să descoperi ce au adunat în case italienii de-a lungul timpului și poți cumpăra unul din obiectele de colecție ale localnicilor.

Cu siguranță ai auzit de Galleria Vittorio Emanuele, un obiectiv turistic ce prezintă interes pentru vizitatori. Proiectată de Giuseppe Mengoni, începînd cu anul 1865, și finisată în 1877, aceasta reprezintă o parte din Piazza del Duomo. Dacă ești pasionat de brandurile internaționale de lux această zonă de shopping este pardisul tău. Galeria unete cele 2 mai importante piee de la Milano, Piaa Duomo si Piața della Scala. Aici vei intâlni nu doar cele mai renumite buticuri ale designerilor de lux precum :Versace, Gucci sau Prada, dar și cafenele cochete în care vei savura o cafea italiană aromată. Plimbîndu-te prin Galerie, te vei bucura de arhitectura fabuloasă și de atmosfera italiană.

Cel mai bun timp ca să descoperi Milano. Deşi iernile sânt reci, iar verile calde, perioada perfectă în care poţi cutreiera oraşul este primăvara sau toamna. În aceste anotimpuri, vremea este destul de blândă, aşa că vei avea posibilitatea să te plimbi liniştit pe străzile oraşului. Aşadar, dacă te pregăteşti să faci o vizită la Milano, alegerea perfectă ar fi primăvara sau toamna. Însă, nu uita să treci cu privirea și peste prognoza meteo pentru zilele în care vei sosi aici.

Regimul de vize pentru a călători la Milano. Pentru a călători la Milano, Cetăţenii Republicii Moldova ce dețin un pașaport biometric nu au nevoie de viză. Condiția este să nu depăşească termenul de şedere de 90 de zile cumulativ.

Cel mai potrivit timp de a vizita Milano

Milano are o climă mediteraneană, dar nu diferă enorm de clima continentală. În timpul verii, temperaturile sunt ridicate, în medie 30 de grade Celsius. În perioada caldă, în special lunile iulie și august, sunt înregistrate niveluri ridicate de umiditate a aerului. Iarna, temperaturile coboară foarte mult, ajungînd chiar până la -4 grade Celius. Primăvara și toamna sânt anotimpuri foarte blânde, motiv pentru care foarte mulţi dintre turişti aleg această perioadă pentru a vizita oraşul.

Chisinau

02 Dec 2023
8°C min
8°C max

Milano

02 Dec 2023
4°C min
9°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Milano

CUM SA AJUNGI DE LA AEROPORT IN Milano

Aeroportul Malpensa

55km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Aeroportul Bergamo

50-55 km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Aeroportul Linate

8km de la centrul orasului
Vezi pe harta

Aeroportul Malpensa se află la 55 km de gara centrală a oraşului. De aici, poţi ajunge la Milano cu trenul Malpensa Express până la gara centrală, costul unui bilet este de 12 euro, iar călătoria durează aproximativ 50 de minute. De asemenea, poţi ajunge și cu autobuzul. Călătoria durează în jur de o oră, iar prețul biletului este de 10 euro.

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Milano

Companii care zboară spre Milano

test

Profil