Bilete de avion din Viena catre Chisinau

De la 48€

Când să zbori la Chisinau ca să economiseşti

prices: 48€ - 157€

Din Viena către Chisinau

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Chisinau este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 1 ore 49 min – timp record pentru durata călătoriei din Viena spre Chisinau în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2021-06-10

Cel mai ieftin zbor

48 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Viena către Chisinau găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 3 iunie 2021, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Chisinau: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Chisinau dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

Wizz Air
3 iun.
VIE
Viena
KIV
Chisinau
28h 49m
De la
48€
Wizz Air
10 iun.
VIE
Viena
KIV
Chisinau
1h 49m
De la
49.22€
Wizz Air
11 iul.
VIE
Viena
KIV
Chisinau
1h 49m
De la
55.64€
Wizz Air
17 iun.
VIE
Viena
KIV
Chisinau
1h 49m
De la
55.64€
31 mai
VIE
Viena
KIV
Chisinau
28h 34m
De la
57€
Wizz Air
18 iul.
VIE
Viena
KIV
Chisinau
1h 49m
De la
62.06€

Avia bilete spre Chisinau

Zboruri spre Chisinau care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Viena - Chisinau, iar returul îl găsești pe pagina Chisinau - Viena.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Chisinau sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Chisinau.

Cel mai potrivit timp de a vizita Chisinau

Temperatura in Chisinau variază astăzi de la 13°C până la 13°C

Viena

23 Apr 2021
10°C min
11°C max

Chisinau

23 Apr 2021
13°C min
13°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Viena
Chisinau

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Chisinau

test

Profil