Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Chisinau catre Napoli

De la 61€

Când să zbori la Napoli ca să economiseşti

prices: 61€ - 127€

Din Chisinau către Napoli

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Napoli este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 5 ore 34 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Napoli în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Austrian Airlines pe 2020-06-04

Cel mai ieftin zbor

61 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Napoli găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 5 februarie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Napoli: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Napoli dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

5 feb.
KIV
Chisinau
NAP
Napoli
6h 34m
De la
61€
15 feb.
KIV
Chisinau
NAP
Napoli
26h 54m
De la
61€
10 feb.
KIV
Chisinau
NAP
Napoli
26h 14m
De la
64€
Wizz Air
25 ian.
KIV
Chisinau
NAP
Napoli
7h 49m
De la
65€
22 feb.
KIV
Chisinau
NAP
Napoli
12h 19m
De la
71€
21 ian.
KIV
Chisinau
NAP
Napoli
15h 59m
De la
76€

Avia bilete spre Napoli

Zboruri spre Napoli care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Napoli, iar returul îl găsești pe pagina Napoli - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Napoli sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Napoli.

Cel mai potrivit timp de a vizita Napoli

Temperatura in Napoli variază astăzi de la 13°C până la 17°C

Chisinau

16 Dec 2019
6°C min
6°C max

Napoli

16 Dec 2019
13°C min
17°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Napoli

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Napoli