Bilete de avion din Chisinau catre Los Angeles

De la 257€

Când să zbori la Los Angeles ca să economiseşti

prices: 257€ - 446€

Din Chisinau către Los Angeles

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Los Angeles este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 21 ore 19 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Los Angeles în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu FlyOne pe 2021-06-16

Cel mai ieftin zbor

257 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Los Angeles găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 27 aprilie 2021, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Los Angeles: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Los Angeles dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

27 apr.
KIV
Chisinau
LAX
Los Angeles
55h 21m
De la
257€
15 mai
KIV
Chisinau
LAX
Los Angeles
31h 23m
De la
269€
25 mai
KIV
Chisinau
LAX
Los Angeles
55h 21m
De la
269€
13 apr.
KIV
Chisinau
LAX
Los Angeles
55h 23m
De la
271€
20 apr.
KIV
Chisinau
LAX
Los Angeles
55h 23m
De la
271€
22 mai
KIV
Chisinau
LAX
Los Angeles
31h 21m
De la
275€

Avia bilete spre Los Angeles

Zboruri spre Los Angeles care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Los Angeles, iar returul îl găsești pe pagina Los Angeles - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Los Angeles sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Los Angeles.

Cel mai potrivit timp de a vizita Los Angeles

Temperatura in Los Angeles variază astăzi de la 9°C până la 10°C

Chisinau

28 Nov 2020
0°C min
0°C max

Los Angeles

28 Nov 2020
9°C min
10°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Los Angeles

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Los Angeles

Companii care zboară spre Los Angeles

test

Profil