Bilete de avion din Chisinau catre Irkutsk

De la 132€

Când să zbori la Irkutsk ca să economiseşti

prices: 132€ - 292€

Din Chisinau către Irkutsk

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Irkutsk este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 12 ore 29 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Irkutsk în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu FlyOne pe 2021-05-07

Cel mai ieftin zbor

132 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Irkutsk găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 11 septembrie 2021, iar zborul va fi operat de FlyOne.

Irkutsk: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Irkutsk dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

11 sept.
KIV
Chisinau
IKT
Irkutsk
27h 29m
De la
132€
7 sept.
KIV
Chisinau
IKT
Irkutsk
29h 49m
De la
132€
5 iun.
KIV
Chisinau
IKT
Irkutsk
14h 29m
De la
155€
1 sept.
KIV
Chisinau
IKT
Irkutsk
27h 29m
De la
167€
31 aug.
KIV
Chisinau
IKT
Irkutsk
29h 49m
De la
167€
24 oct.
KIV
Chisinau
IKT
Irkutsk
30h 59m
De la
167€

Avia bilete spre Irkutsk

Zboruri spre Irkutsk care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Irkutsk, iar returul îl găsești pe pagina Irkutsk - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Irkutsk sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Irkutsk.

Cel mai potrivit timp de a vizita Irkutsk

Temperatura in Irkutsk variază astăzi de la 9°C până la 9°C

Chisinau

19 May 2021
13°C min
13°C max

Irkutsk

19 May 2021
9°C min
9°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Irkutsk

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Irkutsk

test

Profil