Bilete de avion din Chisinau catre San Francisco

De la 201€

Când să zbori la San Francisco ca să economiseşti

prices: 201€ - 419€

Din Chisinau către San Francisco

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către San Francisco este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 27 ore 19 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre San Francisco în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2021-05-15

Cel mai ieftin zbor

201 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către San Francisco găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 27 aprilie 2021, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

San Francisco: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către San Francisco dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

27 apr.
KIV
Chisinau
SFO
San Francisco
51h 19m
De la
201€
15 nov.
KIV
Chisinau
SFO
San Francisco
37h 9m
De la
206€
29 nov.
KIV
Chisinau
SFO
San Francisco
37h 9m
De la
206€
25 mai
KIV
Chisinau
SFO
San Francisco
51h 19m
De la
206€
5 nov.
KIV
Chisinau
SFO
San Francisco
50h 54m
De la
210€
19 nov.
KIV
Chisinau
SFO
San Francisco
50h 54m
De la
210€

Avia bilete spre San Francisco

Zboruri spre San Francisco care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - San Francisco, iar returul îl găsești pe pagina San Francisco - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre San Francisco sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia San Francisco.

Cel mai potrivit timp de a vizita San Francisco

Temperatura in San Francisco variază astăzi de la 17°C până la 22°C

Chisinau

23 Oct 2020
4°C min
4°C max

San Francisco

23 Oct 2020
17°C min
22°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
San Francisco

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre San Francisco

Companii care zboară spre San Francisco

test

Profil