Bilete de avion din Chisinau catre San Francisco

De la 278€

Când să zbori la San Francisco ca să economiseşti

prices: 278€ - 662€

Din Chisinau către San Francisco

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către San Francisco este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 31 ore 59 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre San Francisco în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Wizz Air pe 2022-11-23

Cel mai ieftin zbor

278 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către San Francisco găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 13 decembrie 2022, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

San Francisco: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către San Francisco dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

13 dec.
KIV
Chisinau
SFO
San Francisco
47h 8m
De la
278€
6 dec.
KIV
Chisinau
SFO
San Francisco
47h 8m
De la
278€
15 nov.
KIV
Chisinau
SFO
San Francisco
47h 8m
De la
278€
14 feb.
KIV
Chisinau
SFO
San Francisco
47h 8m
De la
278€
7 feb.
KIV
Chisinau
SFO
San Francisco
47h 8m
De la
278€
21 feb.
KIV
Chisinau
SFO
San Francisco
47h 8m
De la
278€

Avia bilete spre San Francisco

Zboruri spre San Francisco care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - San Francisco, iar returul îl găsești pe pagina San Francisco - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre San Francisco sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia San Francisco.

Cel mai potrivit timp de a vizita San Francisco

Temperatura in San Francisco variază astăzi de la 18°C până la 37°C

Chisinau

26 May 2022
11°C min
13°C max

San Francisco

26 May 2022
18°C min
37°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
San Francisco

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre San Francisco

Companii care zboară spre San Francisco

test

Profil