Bilete de avion din Moscova catre Chisinau

De la 59€

Când să zbori la Chisinau ca să economiseşti

prices: 59€ - 155€

Din Moscova către Chisinau

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Chisinau este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 1 ore 49 min – timp record pentru durata călătoriei din Moscova spre Chisinau în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu FlyOne pe 2022-02-27

Cel mai ieftin zbor

59 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Moscova către Chisinau găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 27 februarie 2022, iar zborul va fi operat de FlyOne.

Chisinau: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Chisinau dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

FlyOne
27 feb.
MOW
Moscova
KIV
Chisinau
1h 49m
De la
59€
FlyOne
20 feb.
MOW
Moscova
KIV
Chisinau
1h 49m
De la
59€
FlyOne
8 feb.
MOW
Moscova
KIV
Chisinau
1h 49m
De la
59€
FlyOne
7 feb.
MOW
Moscova
KIV
Chisinau
1h 49m
De la
59€
FlyOne
7 ian.
MOW
Moscova
KIV
Chisinau
1h 49m
De la
64€
FlyOne
17 ian.
MOW
Moscova
KIV
Chisinau
1h 49m
De la
64€

Avia bilete spre Chisinau

Zboruri spre Chisinau care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Moscova - Chisinau, iar returul îl găsești pe pagina Chisinau - Moscova.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Chisinau sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Chisinau.

Cel mai potrivit timp de a vizita Chisinau

Temperatura in Chisinau variază astăzi de la 19°C până la 23°C

Moscova

28 Jul 2021
26°C min
28°C max

Chisinau

28 Jul 2021
19°C min
23°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Moscova
Chisinau

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Chisinau

test

Profil