Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Chisinau catre Washington

De la 257€

Când să zbori la Washington ca să economiseşti

prices: 257€ - 411€

Din Chisinau către Washington

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Washington este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 25 ore 29 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Washington în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Air Moldova pe 2020-05-27

Cel mai ieftin zbor

257 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Washington găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 26 februarie 2020, iar zborul va fi operat de Wizz Air.

Washington: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Washington dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

26 feb.
KIV
Chisinau
WAS
Washington
56h 23m
De la
257€
28 ian.
KIV
Chisinau
WAS
Washington
47h 19m
De la
260€
5 feb.
KIV
Chisinau
WAS
Washington
56h 55m
De la
262€
8 feb.
KIV
Chisinau
WAS
Washington
28h 45m
De la
280€
15 feb.
KIV
Chisinau
WAS
Washington
43h 17m
De la
281€
21 apr.
KIV
Chisinau
WAS
Washington
50h 4m
De la
281€

Avia bilete spre Washington

Zboruri spre Washington care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Washington, iar returul îl găsești pe pagina Washington - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Washington sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Washington.

Cel mai potrivit timp de a vizita Washington

Temperatura in Washington variază astăzi de la 1°C până la 4°C

Chisinau

13 Dec 2019
1°C min
1°C max

Washington

13 Dec 2019
1°C min
4°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Washington

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Washington