Bilete de avion din Chisinau catre Krasnodar

De la 92€

Când să zbori la Krasnodar ca să economiseşti

prices: 92€ - 205€

Din Chisinau către Krasnodar

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Krasnodar este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 1 ore 49 min – timp record pentru durata călătoriei din Chisinau spre Krasnodar în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Air Moldova pe 2021-10-02

Cel mai ieftin zbor

92 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Chisinau către Krasnodar găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 7 septembrie 2021, iar zborul va fi operat de FlyOne.

Krasnodar: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Krasnodar dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

7 sept.
KIV
Chisinau
KRR
Krasnodar
13h 4m
De la
92€
14 sept.
KIV
Chisinau
KRR
Krasnodar
13h 4m
De la
92€
Air Moldova
2 oct.
KIV
Chisinau
KRR
Krasnodar
1h 49m
De la
98.44€
Air Moldova
10 aug.
KIV
Chisinau
KRR
Krasnodar
1h 54m
De la
98.44€
Air Moldova
3 aug.
KIV
Chisinau
KRR
Krasnodar
1h 54m
De la
98.44€
6 iul.
KIV
Chisinau
KRR
Krasnodar
13h 4m
De la
111€

Avia bilete spre Krasnodar

Zboruri spre Krasnodar care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Chisinau - Krasnodar, iar returul îl găsești pe pagina Krasnodar - Chisinau.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Krasnodar sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Krasnodar.

Cel mai potrivit timp de a vizita Krasnodar

Temperatura in Krasnodar variază astăzi de la 14°C până la 16°C

Chisinau

23 Apr 2021
13°C min
13°C max

Krasnodar

23 Apr 2021
14°C min
16°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Chisinau
Krasnodar

BINE DE ȘTIUT

Citeste mai multe despre Krasnodar

Companii care zboară spre Krasnodar

test

Profil