Str. Alexandru cel Bun 62 Lucrăm zilnic, de la 9:00 până la 19:00
Sm - 09:00 până la 15:00, Duminică - zi liberă

Bilete de avion din Bucuresti catre Chicago

De la 221€

Când să zbori la Chicago ca să economiseşti

prices: 221€ - 425€

Din Bucuresti către Chicago

Secretul pentru a obţine cele mai mici preţuri la zborurile către Chicago este să organizezi călătoria din timp. Cel mai potrivit e să planifici totul cu luni înainte de data plecării. Analizează calendarul nostru de tarife.Compară preţurile şi fii la curent cu cele mai avantajoase oferte ale companiilor aeriene. Dinamica ofertelor depinde de perioadă şi numărul de solicitări, dar ţine minte că suntem oricând aici în cazul în care ai nevoie de ajutor. Contactează-ne ca să găsim împreună ziua cu cel mai mic preţ la biletul tău de avion.

Cel mai rapid zbor

Lucrurile bune se pot realiza în 20 ore 9 min – timp record pentru durata călătoriei din Bucuresti spre Chicago în ultima săptămână pentru clientul nostru care va zbura cu Vueling Airlines pe 2020-07-16

Cel mai ieftin zbor

221 EUR! Doar atât a costat biletul de avion din Bucuresti către Chicago găsit de un client Avigo pe site-ul nostru în ultima săptămână. Acest va zbura pe 18 aprilie 2020, iar zborul va fi operat de Lauda Motion.

Chicago: Bilete low cost de la Avigo md

Alege zborul tău către Chicago dintre cele mai avantajoase oferte și rezervează-l acum. Prețurile se pot modifica!

18 apr.
BUH
Bucuresti
CHI
Chicago
57h 9m
De la
221€
28 mar.
BUH
Bucuresti
CHI
Chicago
29h 19m
De la
226€
10 mai
BUH
Bucuresti
CHI
Chicago
34h 24m
De la
228€
25 apr.
BUH
Bucuresti
CHI
Chicago
30h 4m
De la
232€
17 mai
BUH
Bucuresti
CHI
Chicago
34h 24m
De la
233€
7 feb.
BUH
Bucuresti
CHI
Chicago
45h 42m
De la
235€

Avia bilete spre Chicago

Zboruri spre Chicago care să te coste chiar mai puţin decât ai sperat? Acum e posibil.

Descoperă mai jos cum poți obține zboruri ieftine pe traseul Bucuresti - Chicago, iar returul îl găsești pe pagina Chicago - Bucuresti.

Vom căuta zborul tău în 5 sisteme de căutare şi printre mai bine de 700 companii aeriene. Cu aşa o varietate impresionantă de opţiuni, vei avea garantat cele mai ieftine bilete de avion spre Chicago sau oriunde în lume.

Modalitatea de căutare e unică şi pentru că îţi punem la dispoziţie calendarul de tarife care îţi indică clar perioadele cu cele mai mici preţuri la biletele de avion.

Cea mai mare cerere de zboruri este în lunile septembrie, noiembrie, februarie. Folosește diagrama prețurilor pentru fiecare lună ca sa afli tariful exact. Flexibilitatea zilei în care vrei să zbori sau a oraşului din care pleci şi posibilitatea de a alege o conexiune smart îţi vor creşte considerabil şansele de a găsi zboruri la cele mai mici preţuri pentru destinaţia Chicago.

Cel mai potrivit timp de a vizita Chicago

Temperatura in Chicago variază astăzi de la -5°C până la -3°C

Bucuresti

16 Dec 2019
5°C min
6°C max

Chicago

16 Dec 2019
-5°C min
-3°C max
Temperatura aproximativa medie anuala
Bucuresti
Chicago

BINE DE ȘTIUT

Companii care zboară spre Chicago